@[member='LyoLyo'] nadaje się.
@[member='aneczkaa'] nie ma- jeśli nie znasz wieku, to na podstawie muszli tego nie ocenisz. Ślimaki mają bardzo różne tempo wzrostu, potrafią mieć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 maja 2016 - 19:22
@[member='LyoLyo'] nadaje się.
@[member='aneczkaa'] nie ma- jeśli nie znasz wieku, to na podstawie muszli tego nie ocenisz. Ślimaki mają bardzo różne tempo wzrostu, potrafią mieć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Ptasznik dla początkującychPawel32, 29 lip 2025 |
|
![]() |
|||
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Cześć . Pytania o felsumaYesik, 20 lut 2025 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy jaszczurek
Co na początek - pytania początkującego hodowcy ?Juanhijuan ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
początkujący ptaszniki
Ptaszniki
Proste karmienie ptasznika pomaranczowo kolanowegobartosh44 ![]() |
|
![]() |
|||
Budowa, osprzęt
Sterownik do terrarium dla początkującychgelmi, 22 cze 2020 |
|
![]() |
Napisany 04 maja 2016 - 10:10
Dzięki. zakupiłam go w zoo więc spróbuję do nich napisać- może nie oleją mojego maila ;)
Napisany 10 maja 2016 - 21:31
Napisany 14 maja 2016 - 22:10
Zdecydowanie odpada. Niebezpieczne dla ślimaków. Drapieżniki, pasożyty i inne nieprzyjemne zagrożenia.
Napisany 14 maja 2016 - 22:32
Napisany 15 maja 2016 - 18:50
@[member='LyoLyo'] kup sobie szczura, jeśli jeszcze nie masz psa- wtedy go możesz puszczać i puszczać...a ślimaki może lepiej odpuść. To nie są zwierzęta do wyprowadzania...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2016 - 19:44
przepraszam nie wiem czy mogę tu zadać takie pytanie ale nie chcę zaśmiecać nowymi tematami z 1 pytaniem . Mam taki problem że od jakiegoś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 czerwca 2016 - 19:52
Edytowany przez Bazyliszek2003, 20 czerwca 2016 - 19:53.
Napisany 20 czerwca 2016 - 21:52
@[member='Bazyliszek2003'] możesz jak najbardziej.
Napisany 01 września 2016 - 14:04
Witam, od dwóch tygodni posiadam swojego pierwszego ślimaka Achatina Reticulata, zastanawiam się czy nie ma zbyt sucho. Trzymam go na torfie kokosowym, jest wilgotny ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów