kurcze, wiedziałam że się zagalopowałam z tym koniem :D
nie wymagają tyle uwagi co inne zwierzęta, nadają się więc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 stycznia 2014 - 20:29
kurcze, wiedziałam że się zagalopowałam z tym koniem :D
nie wymagają tyle uwagi co inne zwierzęta, nadają się więc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Przypięty
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Luźne rozmowy o ptasznikach, skorpionach i innych pajęczakach.Poetka, 20 lis 2014 |
|
4 |
![]() |
|||
ŚMIETNIK
Cześć wszystkim. Szukam widżetu do odwrotnej rozmowy, który będzie dobrze działał w Polsce. Proszę o pomocrayduturki ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
opinie
ŚMIETNIK
Szukam widżetu do odwrotnej rozmowy.bogdankowalski95 ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
tematy ogólne
Węże właściwe i pozostałe
Zbożowe rozmowyTerraQuenn, 11 sty 2022 |
|
0 |
![]() |
![]() |
||
tematy ogólne
Przypięty
Węże właściwe i pozostałe
Luźne rozmowy o wężachbarik, 14 mar 2015 |
|
1 |
![]() |
Napisany 17 stycznia 2014 - 22:34
kurcze no bo to są slimaki od swietnego hodowcy dlatego:D to ja nie wiedzialam ze on sam z siebie moze puste zlozyc myslałam ze musi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 stycznia 2014 - 22:35
kurcze no bo to są slimaki od swietnego hodowcy dlatego:D to ja nie wiedzialam ze on sam z siebie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 stycznia 2014 - 22:40
no pierwszy handel już był, co nie Sylwia? :P
kurcze, jak bym wiedziała że jeszcze małe tygrysy będziesz miała to bym zaczekała i zamówiła w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 stycznia 2014 - 22:51
no przyjdzie upragniona wiosna:) i mozna spokojnie wysylac;) tylko pierw jeszcze chyba jakas zima powinna byc;);p fakt faktem ze gatunki dobre na sprzedaz tak mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 stycznia 2014 - 22:57
pożyjemy, zobaczymy ;) na wiosnę to już nawet pocztą można wysyłać, ja tak zamawiałam moje pierwsze maluchy i świetnie dały radę, mimo dalekiej podróży i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 stycznia 2014 - 08:45
no ja podobnie;D teraz czekam czy te AA sie wyklują było by super:) no o dziwo ta nasza poczta ostatnio jakos nie zawodzi;p pozdrow male...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 stycznia 2014 - 22:57
Witam!
Może nie do końca w temacie, ale jednak związane z Waszymi pociechami ;)
Czy któryś z Was, bądź Waszych znajomych nie chciałby odsprzedać 2-3...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 stycznia 2014 - 23:00
ja oddam Ci za darmo, ile tylko będziesz chciał :P
Napisany 19 stycznia 2014 - 14:09
Przeniosłam dyskusję o maluchach z wątku o rozmnożeniach- zrobiło się trochę za luźno ;) oferty kupna-sprzedaży, proszę załatwiać przez ogłoszenia lub PW.
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów