Oki dzięki :) Planuje ścianki wyścielić włóknem kokosowym w ''nitkach'', no i na dno substrat kokosowy :)
Dzięki za wszystkie rady :)
Napisany 25 stycznia 2014 - 11:04
Podobne tematy: Rozmowy o mięczakach x
Przypięty
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Luźne rozmowy o ptasznikach, skorpionach i innych pajęczakach.Poetka, 20 lis 2014 |
|
4 |
![]() |
|||
ŚMIETNIK
Cześć wszystkim. Szukam widżetu do odwrotnej rozmowy, który będzie dobrze działał w Polsce. Proszę o pomocrayduturki ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
opinie
ŚMIETNIK
Szukam widżetu do odwrotnej rozmowy.bogdankowalski95 ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
tematy ogólne
Węże właściwe i pozostałe
Zbożowe rozmowyTerraQuenn, 11 sty 2022 |
|
0 |
![]() |
![]() |
||
tematy ogólne
Przypięty
Węże właściwe i pozostałe
Luźne rozmowy o wężachbarik, 14 mar 2015 |
|
1 |
![]() |
XXXXXXXXXXX
Napisany 28 stycznia 2014 - 17:42
Napiszę Wam w jaki sposób wykorzystuję 'produkt uboczny' chodowli ślimaków, jakim jest zużyta ściółka. :-)
Żeby było jak najbardziej naturalnie (i tanio i łatwo dostępne)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
XXXXXXXXXXX
Napisany 28 stycznia 2014 - 17:51
czy uwierzycie w to że moja fulica właśnie zniosła kolejny pakiet jaj?!
to tak co miesiąc będzie teraz???
nieeee no, chyba je rozdzielę, no bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
XXXXXXXXXXX
Napisany 28 stycznia 2014 - 18:25
No teraz już raczej jajeczka będziesz mieć regularnie :) Nawet po rozłączeniu ich możesz spodziewać się jajek bo one nasieniem się wymieniły więc do produkcji...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
XXXXXXXXXXX
Napisany 28 stycznia 2014 - 18:59
ale tak co miesiąć??
ja naiwna myślałam że one dwa razy do roku młode mają, nie wiem skąd mi się to wzięło... :oops:
matko, to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
XXXXXXXXXXX
Napisany 28 stycznia 2014 - 19:22
Tak całkiem co miesiąc to może nie, u mnie rozmnażają się często ale nie jakoś cyklicznie. Teraz mam jajka a wcześniejsze miałam w listopadzie.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
XXXXXXXXXXX
Napisany 28 stycznia 2014 - 21:16
ale tak co miesiąć??
ja naiwna myślałam że one dwa razy do roku młode mają, nie wiem skąd mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
XXXXXXXXXXX
Napisany 28 stycznia 2014 - 21:25
XXXXXXXXXXX
Napisany 28 stycznia 2014 - 22:26
dbać o ich dietę to ja dbam
ale mimo to nie dopuszczę do tego żeby krócej żyły albo przestały rosnąć... :-(
tym bardziej że nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
XXXXXXXXXXX
Napisany 29 stycznia 2014 - 14:52
Ja gdzieś słyszałam, że pewne dziecko kupiło sobie trzy ślimaczki w USA te ślimaki mu uciekły i jak zaczęły się rozmnażać to stały się plagą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów