Rozmowy o mięczakach
Napisany 03 stycznia 2014 - 22:03
Podobne tematy: Rozmowy o mięczakach x
Przypięty
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Luźne rozmowy o ptasznikach, skorpionach i innych pajęczakach.Poetka, 20 lis 2014 |
|
4 |
![]() |
|||
ŚMIETNIK
Cześć wszystkim. Szukam widżetu do odwrotnej rozmowy, który będzie dobrze działał w Polsce. Proszę o pomocrayduturki ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
opinie
ŚMIETNIK
Szukam widżetu do odwrotnej rozmowy.bogdankowalski95 ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
tematy ogólne
Węże właściwe i pozostałe
Zbożowe rozmowyTerraQuenn, 11 sty 2022 |
|
0 |
![]() |
![]() |
||
tematy ogólne
Przypięty
Węże właściwe i pozostałe
Luźne rozmowy o wężachbarik, 14 mar 2015 |
|
1 |
![]() |
Napisany 03 stycznia 2014 - 22:24
ja podaję sporadycznie, kiedyś jadły chętniej, ale ostatnio ledwo skubną, więc praktycznie już nie dostają, też myślę że lepiej podać płatki i otręby :)
Napisany 03 stycznia 2014 - 22:41
to fakt. nie no otreby kasze itd dostaja. ale czasem tego makaronu tez im dawalam i tak z ciekawosci chcialam uslyszec co wy sadzicie:) dziekuje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 stycznia 2014 - 00:14
@[member="czkot"] ostatnio rozmawiałem nt diety sportowców i wielu znakomitych atletow ma w swojej diecie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 stycznia 2014 - 01:58
Napisany 05 stycznia 2014 - 13:00
Ja podawałam kilka razy makaron, ale nigdy nic się nie działo i dość chętnie go konsumowały.
Napisany 05 stycznia 2014 - 22:07
Zrezygnowałem ze spróchniałej gałęzi. Pleśń :? :? :?
Makaron - mój Wapniak nie chciał tego jeść więc zrezygnowałem. Później już nie dawałem nowym ślimakom.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 stycznia 2014 - 13:31
Zrezygnowałem ze spróchniałej gałęzi. Pleśń :? :? :?
Makaron - mój Wapniak nie chciał tego jeść więc zrezygnowałem. Później...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 stycznia 2014 - 16:59
cóż, jeśli o mnie chodzi to ze zwierzątek najbardziej bym chciała mieć swojego konia :D na dzień dzisiejszy jest to finansowo niemożliwe ale w przyszłości......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 stycznia 2014 - 20:15
Przypominam, że piszemy o ślimakach :)
Cóż, właściwie "konieczności życiowe" już dawno powinny skłonić mnie to zaprzestania ich hodowli. Ślimaki zajmują mój czas i przestrzeń...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów