Z tego co się orientuję na UP w Lublinie był chłopak co robił badania nad śluzem ślimaków. Niestety nie znam więcej szczegółów :(
Rozmowy o mięczakach
Napisany 30 listopada 2013 - 14:47
Podobne tematy: Rozmowy o mięczakach x
Przypięty
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Luźne rozmowy o ptasznikach, skorpionach i innych pajęczakach.Poetka, 20 lis 2014 |
|
4 |
![]() |
|||
ŚMIETNIK
Cześć wszystkim. Szukam widżetu do odwrotnej rozmowy, który będzie dobrze działał w Polsce. Proszę o pomocrayduturki ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
opinie
ŚMIETNIK
Szukam widżetu do odwrotnej rozmowy.bogdankowalski95 ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
tematy ogólne
Węże właściwe i pozostałe
Zbożowe rozmowyTerraQuenn, 11 sty 2022 |
|
0 |
![]() |
![]() |
||
tematy ogólne
Przypięty
Węże właściwe i pozostałe
Luźne rozmowy o wężachbarik, 14 mar 2015 |
|
1 |
![]() |
Napisany 10 grudnia 2013 - 20:11
Z całego stada zostawiłem sobie dwa ślimale - jeden z pierwszego wylęgu i jeden z ostatniego. Ten pierwszy rośnie jak na drożdzach. Wczoraj pierwszy raz...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)
Napisany 10 grudnia 2013 - 23:57
czemu takie ograniczenie? będziesz chciał teraz próbować z jakimiś nowymi gatunkami, czy już tak po prostu zostają dwa i koniec?
mi to kurcze byłoby strasznie...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)
Napisany 11 grudnia 2013 - 20:58
Po prostu było tego stanowczo za dużo. Frajdę sprawia hodowanie jednego, dwóch osobników do których możesz mieć jakiś emocjonalny stosunek. Kilkanaście czy kilkadziesiąt to już...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)
Napisany 11 grudnia 2013 - 21:40
w sumie ja na początku też chciałam mieć tylko jednego - tak do kochania :D ale potem jak zobaczyłam ile jest różnych gatunków i odmian,...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)
Napisany 11 grudnia 2013 - 22:02
[quote name="hodowca_poprzejsciach" post="1499118" timestamp="1386791894"]
Po prostu było tego stanowczo za dużo. Frajdę sprawia...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)
Napisany 13 grudnia 2013 - 10:16
Napisany 13 grudnia 2013 - 19:15
może i coś w tym jest, kobiety ogólnie chyba bardziej się przywiązują, nawet do ślimaków :)
cóż, w każdym razie z chęcią zobaczymy zdjęcia zachowanej...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)
Napisany 13 grudnia 2013 - 21:39
Ostatnio wrzucałam zdjęcia tygrysów :) może w weekend zrobię zdjęcia wstążek- ładnie podrosły i wykształcają już wargi. Wstężyki CB wybarwiają się tak ładnie, że aż...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)
Napisany 13 grudnia 2013 - 22:05
zrób, zrób :) takie różnorodne ubarwienia wstężyków to w sumie dla mnie nowość, dla mnie to zawsze były albo żółto, albo biało-czarne ślimaki i kropka;
...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów