Mój żółw grecki, 10 miesięcy został przed godziną nadepnięty, był na trawie. Błagam nie wyzywajcie mnie,wiem ze nie powinno dojsc do tekiej sytuacji,stało się to pod moją nieobecność. Z relacji wiem, że przy nadepnięciu "coś mu z tyłu wyciekło" podejrtzewam że mógł się po prostu posikac ze stresu. Żółw ma całą skorupę, wszytskie kończyny są w porządku, normalnie się porusza, je, normalnie reaguje. Teraz zakopał się i zasnął. Nie mogę dodzwonić się do "naszej" weterynarz.
Czy żółwiowi mogło się coś stać oprócz oczywiście niebywałego stresu ?
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 19 czerwca 2008 - 14:13
Podobne tematy: Nadepnięty żółwik x
zachowania
Żółwie wodno-lądowe
Żółwik tylko wieczorami wchodzi na wyspęXgostek, 01 sty 2025 |
|
|
|||
terrarium - fotorelacje
Żółwie lądowe
Mój żółwik Klotorek :-)Gruby1968, 10 maj 2019 |
|
|
|
||
żywienie
Żółwie wodno-lądowe
Mały Żółwik nie chce jeść !ZeLu1995HC, 04 gru 2018 |
|
|
|||
tematy ogólne
Żółwie
Znaleziony żółwikIguu23, 09 kwi 2018 |
|
|
|||
żywienie
Żółwie
Mały żółwik a jedzenie wodnych ślimakówAleksaandra, 10 mar 2018 |
|
|
|
Napisany 19 czerwca 2008 - 15:04
[quote]stało się to pod moją nieobecność. Z relacji wiem, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 czerwca 2008 - 15:16
Widziałam w galerii, to bardzo mały żółw, ma jeszcze plastyczna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 czerwca 2008 - 15:22
Mogło, bo nie jest jeszcze twardy jak głaz....
Ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 czerwca 2008 - 15:36
dzieki bardzo za porady, żółw jużsię obudził i jak zwykle...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 czerwca 2008 - 17:51
Myślę, że nic mu nie będzie. Lekkie zgniecenie, nawet przy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 czerwca 2008 - 22:04
Mysle, ze skoro jest w miare "na chodzie" to zostal...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 czerwca 2008 - 13:49
Całe szczęścia żółwik ma się bardzo dobrze, dokazuje jak zwykle,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany