Witam wszystkich,
agamkę samca(Leoś) mamy od maja, do tej pory wszystko było ok, czyli jadł normalnie-świerszcze, robaki, owoce, warzywa. Wypróżnianie codziennie lub co 2 dni....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2021 - 09:46
Witam wszystkich,
agamkę samca(Leoś) mamy od maja, do tej pory wszystko było ok, czyli jadł normalnie-świerszcze, robaki, owoce, warzywa. Wypróżnianie codziennie lub co 2 dni....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
początkujący jaszczurki
Agamy - brodata i karłowata
Szukam agamy karłowatejPaulina_Bazgier, Wczoraj, 13:56 |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Agamy Błotna (Physignathus cocincinus) 3.0 - dorosłe samcezoolog2001, 12 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Agamy błotne i brodateMiB, 03 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Regiusy za Boa, Agamy, Ptaszniki, ...KmBALL ![]() |
|
![]() |
Napisany 20 stycznia 2021 - 10:53
Agamka nie ma roku jeszcze , terrarium 80x40, ma 10cm bez ogona. Czy kamień grzewczy bedzie dobrym pomysłem, czy raczej kabel lub mata?
Napisany 20 stycznia 2021 - 11:49
Bardzo dziękuję, czy uważasz, że zbyt niska temperatura może być przyczyna takiego zachowania?
Czy na noc kupić czerwony halogen?
Napisany 20 stycznia 2021 - 12:11
Na noc raczej nie ale żeby w dzień było tam 40 stopni. Znawcą nie jestem ale sam przymierzam sie do kupna tego gada więc jestem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2021 - 12:15
Dzieki
Napisany 20 stycznia 2021 - 14:31
Agamy koniecznie potrzebują lampy grzewczej i emitującej UVB! Trzeba zapewnić wyspę grzewczą z temperaturą 40°C i UVI rzędu nawet 6. Niska temperatura jest sygnałem do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2021 - 21:42
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów