Więcej niż jedno zwierzę to? Czyli czy można czy nie można trzymac lampartów razem?
Napisany 15 lutego 2019 - 20:52
Podobne tematy: Więcej niż jedno zwierzę to? Czyli czy można czy nie można trzymac lampartów razem? x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Parki- Samice - Maluchy - Niskie Ceny ! Im więcej tym taniej !Korona98, 29 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Wije
czy mogę trzymać wija afrykańskiego z innym gatunkiem?Le_v7o7, 14 maj 2025 |
|
![]() |
|||
żywienie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
ile mam podawać samicy karaczanów i mniej więcej co ile?IgorBalcerski, 13 lut 2025 |
|
![]() |
|||
Terrarystyka
Jakie zwierze do terrarium 60x30x40 cm bez ogrzewania i oświetleniaPhantom506, 19 gru 2024 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Krocionogi czy można mieszać gatunkiAnaW1989, 01 lis 2024 |
|
![]() |
Napisany 15 lutego 2019 - 21:15
Na zagranicznych stronach generalnie biją za trzymanie razem ;) We wszystkich lamparcich grupach na fb, tych nie naszych, zasada "No cohabitation" jest jedną z głównych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 lutego 2019 - 20:55
Też zależy od temperamentu. Ja miałem samicę, która jednej nocy po prostu postanowiła tak zmaltretować samca, że zdechł u weterynarza. Pęknięta czaszka i takie tam....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 lutego 2019 - 19:19
Też zależy od temperamentu. Ja miałem samicę, która jednej nocy po prostu postanowiła tak zmaltretować samca, że zdechł u...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 lutego 2019 - 22:44
"America"
Bullshit generalnie. Sporo gekonów przeszło przez moją hodowlę i jeszcze nie miałem sytuacji, żeby rzeczywiście któryś tak nie tolerował innych, że musiałbym go...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 marca 2019 - 18:13
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów