Jaguś masz jakies badania na ten temat. Przeciez wlukno kokosowe jest polecane od zawsze. Pieknie utrzymuje wilgotnosc, nie wychodza dodatkowe zyjatka i nie tworzy sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 stycznia 2019 - 23:56
Podobne tematy: Worek podgardzielowy x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Oddam worek z kliszówkami, eppendorfami, WarszawaVektor, 08 mar 2021 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Hydrożel 0,5kg worek do pojenia owadówmeme512, 31 sty 2019 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Hydrożel 0,5kg worek do pojenia owadówmeme512, 30 sty 2019 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Worek treningowy profilowany (manekin) i rękawice MMA - Mielec, Rzeszów, okoliceBart_n, 12 lip 2018 |
|
![]() |
Napisany 19 stycznia 2019 - 09:20
Przecież tak zwany. "torf" kokosowy i włókno kokosowe to "prawie" ten sam produkt. "Prawie" polega na tym, że "torf" jest to bardziej przesortowane włókno kokosowe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 stycznia 2019 - 23:47
nie, torf jest do kwiatow, wlokno kokosowe do gadow. Wlokno kosowe w formie chipsow to to co opisujesz jako torf kokosowy. Jagus wie, ze nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2019 - 09:31
nie, torf jest do kwiatow, wlokno kokosowe do gadow
:) a jeżeli dam torf, który jest "do kwiatów" legwanowi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2019 - 19:33
@[member='babajaga27'] ja kiedyś na początku kupłiam włókno kokosowe i nie zdecydowałam się go dać do terra, Maił sporo włókien - takich sztywnych, zdrewniałych, przypominających sztywny...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 stycznia 2019 - 23:21
dark1s jestem tu na forum troche czasu i nie jedno czytalam, nie jedno tez przeszlam na wlasnej skorze. Jak bys czytal uwaznie to opisalam z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 stycznia 2019 - 13:38
@[member='babajaga27'] ja nie wypiekam torfu. Od lat używam takiego terrarystycznego w terra z legwanem i nic mi się z nim nie dzieje. Mój legwan uwielbia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Jaguś, 28 stycznia 2019 - 13:40.
Napisany 28 stycznia 2019 - 15:35
torf kokosowy to przypadkiem nie to samo co wlukno kokosowe? Gdzie roznica? Mozesz dac fotki?
Napisany 30 stycznia 2019 - 15:06
To nie to samo - torf jest drobno zmielony i sypki; włókno ma ... włókna, takie grubsze nitki.
To jest torf:
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 stycznia 2019 - 21:32
Próbowałem odpuścić, ale jednak mi się nie udało ....
@[member='babajaga27'] ... muszę powiedzieć, że się załamałem lekko zważając dokąd idzie ten post. Zanim zaczniesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów