Napisany 31 stycznia 2017 - 15:49
Podobne tematy: PMB wciąż nie chce jeść , co zrobić ? Pomocy... x
aspekty prawne
Mięczaki
Lissachatina immaculata* złożył jaja i nie wiem co z nimi zrobićBombinaBombina05 ![]() |
|
![]() |
|||
żywienie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
jaszczura znowu je normalnie (apetyt ma wielki głowdówce) ale wciąż nie wiem ile karaczanów mam jej dawaćIgorBalcerski, 07 cze 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
problem z wychodzeniem i wciąż z jedzeniemIgorBalcerski, 11 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Modliszki
Pomocy ! Co się stało z modliszką ?Demeter, 01 maj 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
POMOCY grammostola pulchripes nalot na odwłokupropasqn ![]() |
|
![]() |
Napisany 31 stycznia 2017 - 15:53
No jeśli ktoś woli w środku zimy wystawiać zwierzę na takie różnice temperatur, stres transportu i wizyty to mu zabronić nie mogę.
I w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 stycznia 2017 - 15:59
Na odległość ma stwierdzić czy sobie poradzi, a nie masz męczyć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
A weterynarz to ma na odległość stwierdzić co dolega
Napisany 31 stycznia 2017 - 16:01
Wysłane...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 stycznia 2017 - 16:09
Logiczne jest chyba to ze nikt węza nie będzie wiózł do weta na rękach .Obecności pasożytów telefonicznie sprawdzić się nie da.
Napisany 31 stycznia 2017 - 16:16
Ok, łopatologicznie.
Jest OPCJA, że BYĆ MOŻE to coś z winy hodowcy. Więc zadzwoni -> opisze warunki, sytuację -> lekarz zdecyduje.
Więc skoro...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 stycznia 2017 - 16:29
Szkoda ze łopatologicznie wolał bym naukowo, nikt dzwonić mu chyba nie zabrania prawda?Obecności pasożytów wykluczyć nigdy się nie da. Każde żywe zwierze możne mieć pasożyty...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 stycznia 2017 - 16:31
I w jaki sposób to stwierdzi , bo nad tym się właśnie zastanawiam ,czym będzie się kierował żeby podjąć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 stycznia 2017 - 16:31
Napisany 31 stycznia 2017 - 16:59
Krawat0141 jak długo nie je ?znalazłem Twój stary post - wnioskuję że ok 12 tygodni nie je.Nie stosuj żadnego przymusu. Próbowałeś z ptactwem,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów