Witam niedawno nabyłem straszyki extatosoma tiaratum posiadam młode osobniki w stanie l1/l2 lecz z 5 straszyków zostały mi dwa podaje im codziennie świeże liście nie mam pojęcia czemu tak zdychają. pozatym miałbym jeszcze jedno pytanie jak ze spryskiwaniem im terrarium co jaki czas nalezy to robic ? dziekuje z gory za pomoc i pozdrawiam
Podobne tematy: wysoka umieralność straszyków co zrobić ? x
terrarium
Terraria dla węży i sprawy techniczne
Z czego i jak zrobić ściankę w terrariumKlaudixunia223, 04 sie 2021 |
|
|
|
||
aspekty prawne
Mięczaki
Lissachatina immaculata* złożył jaja i nie wiem co z nimi zrobićBombinaBombina05 |
|
|
|||
początkujący żółwie
Akwaterraria i oczka wodne dla żółwi
Śluzowaty nalot w akwaterrarium żółwia żółtolicowego - co zrobić?KorciPL, 19 lut 2025 |
|
|
|
||
tematy ogólne
Zwierzęta karmowe
Co zrobić z nadmiarem młynarka?Mejfik, 22 gru 2024 |
|
|
|||
terrarium - pozostałe tematy
Wystrój, roślinność
Jak zrobić ścianę roślinną?SprinTereK, 20 lis 2024 |
|
|
Napisany 20 marca 2016 - 08:24
To typowe u tego gatunku. Młodym larwom powinno się podawać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 marca 2016 - 11:10
Przede wszystkim wpływ na śmiertelność tego gatunku ma poruszana już...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 kwietnia 2016 - 16:12
Moje nimfy karmie liśćmi malin i jeżyn, wilgotność pokojowa. Pokarm...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 kwietnia 2016 - 16:35
Na pewno jest to najbardziej optymalny rodzaj pokarmu, ponieważ ten...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 kwietnia 2016 - 16:46
Masz rację, hoduję te straszyku już kilka lat ale co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 kwietnia 2016 - 17:18
Przesadzacie z tymi genami...
Eukaliptus to ich naturalny pokarm,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez voidwaker, 25 kwietnia 2016 - 17:31.
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów