Tak dla wiadomosci to mam tez zwierzeta w polsce... Podalem ceny jakie ja mam. Zeby bylo jasne, nie napisalem, ze ktos cos zle robi, nie napisalem tez nic o pogladach, zapytalem jakie znaczenie w karmieniu ma wiek i plec, odpowiedzi nie otrzymalem, wiec o czym ma byc dyskusja? Jak ktos odpowiada tym bardziej moderartor to mysle, ze powinien czyms poprzec swoje zdanie, dlatego zapytalem prosto - dlaczego to ma znaczenie, a odpowiedzi nie dostalem, zamiast tego dzodzo napisal tutaj opinie na temat mojej hodowli, i ja tutaj wychodze na kogos kto jest zly. Ja sam karmie oszczednie moje samce (jezeli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: PBM 2.5 metra.Ile pokarmu na jeden raz? x
warunki hodowli
Zwierzęta karmowe
Karaczany zielone i skoczogonki - jeden pojemnikmmax88, 12 maj 2025 |
|
![]() |
|||
żywienie
Dusiciele
Młody pyton Birmański nie chce przyjąć pokarmuPiter881988, 28 paź 2024 |
|
![]() |
|||
żywienie
Węże właściwe i pozostałe
Dobranie wagi pokarmuhubert6675 ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Ptaszniki
Brak wylinki i brak chęci przyjmowania pokarmu hati hatiasener, 13 lut 2024 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Eresus moravicus/walckenaeri - usuwanie resztek pokarmu z gniazdaDrNocere, 21 sie 2023 |
|
![]() |
Napisany 19 listopada 2015 - 12:33
Ja karmie co tydzień 1,2 kg samca tygrysa 2.,5 metrowego,efekty...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 listopada 2015 - 12:34
I elegancko, ja daje troche mniej XD za zwyczaj tygodniowa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 listopada 2015 - 13:13
Napisany 19 listopada 2015 - 13:38
to byl przyklad... jedni maja dostep do krolikow za 6pln,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 listopada 2015 - 13:39
Nie, ależ skąd. Ja wszystko rozumiem, to chyba Tobie brakuje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 listopada 2015 - 13:42
Pozatym rozwinalem odpowiedz z jakich powodow moga byc drozsze lub...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 listopada 2015 - 13:57
Pozatym rozwinalem odpowiedz z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów