ja tez odpuszczam, do piatku he he :-)
Wytrwała dziewczyna :wink: .A co tam namówiłaś mnie też...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 lutego 2016 - 15:09
ja tez odpuszczam, do piatku he he :-)
Wytrwała dziewczyna :wink: .A co tam namówiłaś mnie też...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam jaszczurki
Legwan Zielony Iguana Iguanaadrian003, 27 wrz 2024 |
|
![]() |
|||
Kupię
Malayopython reticulatus, Eunectes murinus, Iguana iguanavantis_terra, 19 cze 2024 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Chorzów,tegu, varanus, iguana, leopard gecko black nightAlepis, 22 kwi 2023 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Iguana BLUE-młoda 2021, sprzedam!tokow1, 18 kwi 2022 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Legwan zielony
Nekton iguanaMiccem123, 08 gru 2021 |
|
![]() |
Napisany 24 lutego 2016 - 20:18
Bo wiesz w mojej glowie juz wygralam, musze tylko jakos przekonac ten kupon :-) Mam tyle planow, ze nie wiem czy te miliony wystarcza. A...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 lutego 2016 - 20:25
Bo wiesz w mojej glowie juz wygralam, musze tylko jakos przekonac ten kupon :-) Mam tyle planow, ze nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2016 - 13:18
Hej.Jak po sobocie?U mnie ciężko,ale się pomału kuruję.Nie chcę zakładać nowego tematu,a mój stary jest już zablokowany więc zapytam tutaj.Założyłem kiedyś temat o opadniętych kolcach,jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2016 - 15:22
Nie wiem co było w temacie ale z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć że stojące kolce zależą od odpowiedniego naświetlenia i nawilżenia oraz przestrzeni. Wystaw...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2016 - 18:30
Tylko mojej samicy opadły w okresie godowym,a teraz stają.
Napisany 28 lutego 2016 - 22:18
jak wiadomo ciaza pochlania duzo wapnia, u ludzi tez he he. Przypuszczam, ze to byl powod kolcow opadnietych. Teraz wszystko wraca do normy i no...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 marca 2016 - 19:31
jak wiadomo ciaza pochlania duzo wapnia, u ludzi tez he he. Przypuszczam, ze to byl powod kolcow opadnietych. Teraz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 marca 2016 - 20:28
Wam też dzisiaj tak muli ta stronka,mnie już coś trafia.
Napisany 19 marca 2016 - 21:44
mi dziala normalnie, wolno, ale normalnie. Komputer nie pierwszej mlodosci. Internet kiepski jak to koncu swiata bywa.
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów