Chcąc ujednolicić wszystkie Cafe działów jaszczurkowych z dniem dzisiejszym otwieramy nowe CAFE w Gekonach, Kameleonach, Legwanie zielonym i Agamie.
W temacie można zamieszczać luźne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 stycznia 2015 - 09:22
Chcąc ujednolicić wszystkie Cafe działów jaszczurkowych z dniem dzisiejszym otwieramy nowe CAFE w Gekonach, Kameleonach, Legwanie zielonym i Agamie.
W temacie można zamieszczać luźne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam jaszczurki
Legwan Zielony Iguana Iguanaadrian003, 27 wrz 2024 |
|
![]() |
|||
Kupię
Malayopython reticulatus, Eunectes murinus, Iguana iguanavantis_terra, 19 cze 2024 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Chorzów,tegu, varanus, iguana, leopard gecko black nightAlepis, 22 kwi 2023 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Iguana BLUE-młoda 2021, sprzedam!tokow1, 18 kwi 2022 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Legwan zielony
Nekton iguanaMiccem123, 08 gru 2021 |
|
![]() |
Napisany 10 stycznia 2015 - 15:55
W poprzednich tematach CAFE w różnych działach jaszczurkowych był bajzel. Wiadomości luźne, przeplatały się z pytaniami czysto merytorycznymi osób, które nie chciały zakładać nowego wątku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lipca 2015 - 17:29
Jeeeezu......nikt tutaj nie zagląda?, pamiętam jak kilka lat temu ludzie rozmawiali tutaj całymi nocami ;). Zastanawiam się również czy ludzie z tego forum znają się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez qwertyu, 04 lipca 2015 - 17:30.
Napisany 04 lipca 2015 - 21:25
Ja nie widzialam nikogo osobiscie z tego forum, ale czasem rozmawiam z niektorymi.
Napisany 05 lipca 2015 - 06:46
Babuniu, z profilu wynika, że masz kawałek, pewnie dlatego, miejmy nadzieję, że kiedyś się spotkamy ;)
Napisany 05 lipca 2015 - 07:51
Przenoszę dyskusję na temat 2 metrowych legwanów tutaj, bo forum powinno być profesjonalne, więc o mitycznych legwanach mających 2-2,5 m. możemy porozmawiać tutaj. Dlatego pytam:...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lipca 2015 - 17:05
Ale gdy zaczynalam mieszkalam w Krakowie :-) przeprowadzilam sie wraz z lewgiem.
Moj 5 lat legwan mierzy okolo 1,5m
Napisany 05 lipca 2015 - 17:26
i pewnie teraz robi się coraz szerszy
Napisany 05 lipca 2015 - 19:10
napewno wolniej rosnie, strasznie szeroki nie jest, bo ruchliwy mi sie trafil :-) Albo poprostu nie lubi jak jest posprzatane. Zaraz po myciu musi narobic,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lipca 2015 - 19:32
kupsko jak kupsko, ja dostawałem świra jak po godzinie mycia terra od środka zbierało się moim na kichanko :? a 5 minut wcześniej takie ...............czyste było...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez qwertyu, 05 lipca 2015 - 19:34.
0 zarejestrowanych terrarystów, 2 gości, 0 anonimowych terrarystów