Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

tematy ogólne

- - - - -  
Iguana Cafe

• Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
165 odpowiedzi na ten temat

#131 blondita

blondita
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6071 dni
  • Polska / Opolskie / Biała

Napisany 21 lutego 2016 - 16:32

to ja się podzielę tym ze rozmontowałam terrarium :( strasznie ciężko sie teraz patrzy w tym kierunku  :(

żarówki , suplementy i wszystko co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Iguana Cafe     x

#132 grzesiek2610

grzesiek2610
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4806 dni
  • Polska / Małopolskie / Oświęcim

Napisany 21 lutego 2016 - 18:33

Ja się pozbywam starego zbiornika po ojcu i będę stawiać nowe terra dla mojej małej o planowanych wymiarach 300x200x100(dł,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#133 fortitera

fortitera

Miniona moderator w działach legwan zielony, modliszki, gekony, kameleony, początkujący

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 3797 dni
  • Polska / Podlaskie / Augustów

Napisany 21 lutego 2016 - 18:34

Hehe, aktualnie mam terra 150cm dł, ale wyraźnie jej za mało dlatego chcę jej postawić mały pałacyk :) Ale nie będę robić jakiegoś super, uber...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#134 grzesiek2610

grzesiek2610
  • Terrarysta

Napisany 21 lutego 2016 - 18:37

Masz rację ja w następnym terra też nie będę przesadzał,a już na pewno nie będę robił ścianki ze styropianu,a przy takim wielkim terrarium może pokusisz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#135 fortitera

fortitera

Miniona moderator w działach legwan zielony, modliszki, gekony, kameleony, początkujący

• Moderator.nieaktywny

Napisany 21 lutego 2016 - 18:41

Moja samica jest sterylizowana więc nie wiem czy jest sens. Niestety dostała jajek w bardzo młodym wieku i trzeba było ciąć by ratować jej życie,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#136 grzesiek2610

grzesiek2610
  • Terrarysta

Napisany 21 lutego 2016 - 18:45

Szkoda,a jak to jest po sterylizacji?Samica obchodzi okres godowy?

#137 fortitera

fortitera

• Moderator.nieaktywny

Napisany 21 lutego 2016 - 18:53

Jest już prawie 3 rok po sterylce i mówiąc szczerze okres godowy u niej zanikł. Przechodziła go lekko rok po operacji, teraz nie widzę u...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#138 Jaguś

Jaguś

Pomaga na forum ;)

• Pomocny
  • Z nami od: 4770 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 21 lutego 2016 - 19:44

No a u mnie "love's in the air !". Legwan zakochany, dwa lamparty zakochane i mam synchroniczne drapanie i wyłażenie z terra. Leg w dzień,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#139 fortitera

fortitera

• Moderator.nieaktywny

Napisany 21 lutego 2016 - 19:47

Ja mam spokój i w sumie nie narzekam  :E  Na miejscu gdzie stało stare terra legwana zamierzam założyć grupę hodowlaną kanaryjek niebieskoplamych, miały być legwany...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#140 babajaga27

babajaga27
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4840 dni
  • France

Napisany 21 lutego 2016 - 21:47

grzesiek ja w piatek gralam, ale nie sprawdzilam jeszcze. Dobrze, ze w euro he he. Ja tez zbieram materialy, bo moje terrarium sie rozpada he...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.