to ja się podzielę tym ze rozmontowałam terrarium :( strasznie ciężko sie teraz patrzy w tym kierunku :(
żarówki , suplementy i wszystko co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lutego 2016 - 16:32
to ja się podzielę tym ze rozmontowałam terrarium :( strasznie ciężko sie teraz patrzy w tym kierunku :(
żarówki , suplementy i wszystko co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam jaszczurki
Legwan Zielony Iguana Iguanaadrian003, 27 wrz 2024 |
|
![]() |
|||
Kupię
Malayopython reticulatus, Eunectes murinus, Iguana iguanavantis_terra, 19 cze 2024 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Chorzów,tegu, varanus, iguana, leopard gecko black nightAlepis, 22 kwi 2023 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Iguana BLUE-młoda 2021, sprzedam!tokow1, 18 kwi 2022 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Legwan zielony
Nekton iguanaMiccem123, 08 gru 2021 |
|
![]() |
Napisany 21 lutego 2016 - 18:33
Ja się pozbywam starego zbiornika po ojcu i będę stawiać nowe terra dla mojej małej o planowanych wymiarach 300x200x100(dł,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lutego 2016 - 18:34
Hehe, aktualnie mam terra 150cm dł, ale wyraźnie jej za mało dlatego chcę jej postawić mały pałacyk :) Ale nie będę robić jakiegoś super, uber...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lutego 2016 - 18:37
Masz rację ja w następnym terra też nie będę przesadzał,a już na pewno nie będę robił ścianki ze styropianu,a przy takim wielkim terrarium może pokusisz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lutego 2016 - 18:41
Moja samica jest sterylizowana więc nie wiem czy jest sens. Niestety dostała jajek w bardzo młodym wieku i trzeba było ciąć by ratować jej życie,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lutego 2016 - 18:45
Szkoda,a jak to jest po sterylizacji?Samica obchodzi okres godowy?
Napisany 21 lutego 2016 - 18:53
Jest już prawie 3 rok po sterylce i mówiąc szczerze okres godowy u niej zanikł. Przechodziła go lekko rok po operacji, teraz nie widzę u...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lutego 2016 - 19:44
No a u mnie "love's in the air !". Legwan zakochany, dwa lamparty zakochane i mam synchroniczne drapanie i wyłażenie z terra. Leg w dzień,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lutego 2016 - 19:47
Ja mam spokój i w sumie nie narzekam :E Na miejscu gdzie stało stare terra legwana zamierzam założyć grupę hodowlaną kanaryjek niebieskoplamych, miały być legwany...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lutego 2016 - 21:47
grzesiek ja w piatek gralam, ale nie sprawdzilam jeszcze. Dobrze, ze w euro he he. Ja tez zbieram materialy, bo moje terrarium sie rozpada he...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów