Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Co bezpiecznie kupić dziecku ??? (pomocy!)

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
15 odpowiedzi na ten temat

#11 gotom

gotom
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7026 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 05 listopada 2006 - 18:45

Życzę powodzenia, chociaż naprawdę czarno to widzę. Zwierze nie powinno być środkiem wychowawczym, bo to żywe stworzenie. Jeżeli twoje dziecko potrafi zrozumieć, że decydując się na zwierze musimy jego potrzeby uważać za ważniejsze od swoich, to gratuluję, bo masz bardzo wrażliwego dzieciaka.
Zbyt wiele razy widziałam, jak dziecko uważało, że jak kotek potrapie to ma prawo mu oddać i kotek nagle jest ten zły :(
Jeżeli już się zdecydujecie, to myślę, że odpowiednio oswojona agama brodata też będzie dobra. Myślę, że dziecko też powinno brać udział w wyborze zwierzęcia, więc możesz opowiedzieć mu o jednym i drugim i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Co bezpiecznie kupić dziecku ??? (pomocy!)     x

#12 kuba2000

kuba2000
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6893 dni
  • Polska / Kujawsko-pomorskie / Radziejów

Napisany 05 listopada 2006 - 22:19

Kuba wie, że zwierzą ZAWSZE ma swoje prawa - trzeba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 macraei

macraei
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7339 dni

Napisany 06 listopada 2006 - 09:53

Ja uważam ,ze zwierzęta to naprawdę swietny pomysł na wychowanie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 GooRyL

GooRyL
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7206 dni
  • Polska / Śląskie / Żory

Napisany 06 listopada 2006 - 17:45

zgadzam sie z przedmowca.. dzieciak nauczy sie odpowiedzialnosci itd.. pozatym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 Gaara

Gaara
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6939 dni

Napisany 06 listopada 2006 - 17:48

Widze ze temat sie rozwinoł :D:D jak byłem w gady-gady...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#16 Utratius

Utratius
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7290 dni
  • Polska / Śląskie / Zabrze

Napisany 06 listopada 2006 - 22:05

Na początek zgadzam się z wypowiedzią macraei. Od siebie dodam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.