W zoo w Chorzowie, kiedy przed laty zaczęli zimować czerwonolice na zewnątrz, to spośród 10 sztuk, padł jeden. Nie wiem czy dalej jest to kontynuowane,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 sierpnia 2014 - 00:33
Podobne tematy: Kiedy zacząć zimowanie x
rozmnażanie
Zwierzęta karmowe
Świerszcz domowy w hodowli - kiedy można odrożnić płeć?BlankaB, 07 lis 2017 |
|
0 |
![]() |
![]() |
||
Modliszki
Co trzeba mieć rzeczy zacząć z hodowlą modliszki.PANDA_054, 21 sie 2024 |
|
0 |
![]() |
|||
Kiedy małe krocionogi linieją?Semea4 ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
zimowanie
Agamy - brodata i karłowata
Zimowanie agamy, brak wypróżnieniaSoyk, 18 sty 2024 |
|
0 |
![]() |
|||
zimowanie
Przypięty
Agamy - brodata i karłowata
Zimowanie agam - zobaczy jeśli Twoja agama mało je,przysypia i jest prawie nie aktywna.Crowin ![]() |
|
6 |
![]() |
![]() |
Napisany 23 sierpnia 2014 - 08:11
Spróbuje odłowić niektóre ryby, a ja przejmuje się zwierzęciem dlatego jest w oczku gdzie jest dużo miejsca a nie w akwarium a po za tym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 sierpnia 2014 - 12:40
Grzybica świadczy o osłabieniu układu imunologicznego, musi być dobrze wyleczona, co czasem dłużej trwa. U mnie grzybice łapały częściej żółwie w zimie, gdy brak słońca....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 sierpnia 2014 - 13:02
Trzymanie w akwarium nie musi oznaczać przecież brak słońca , ja jednak bał bym się zostawić mojego pupila nawet dziś na noc (sam odczuwam sierpniowy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 sierpnia 2014 - 18:16
Może wet coś poradzi ale w mielcu na gadach się nie znają. Nie jestem gadem ale one chyba inaczej odczuwają temperaturę bo przecież kiedy jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 sierpnia 2014 - 19:18
Dobra, ziomowanie jest ok jeśli masz dobre oczko ale mozesz dokładnie podać wymiary? Dalej mam wątpliwości co do głębokosci-jeśli jest za płytkie to nie możesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 sierpnia 2014 - 02:58
Miłość do zwierząt rozumiem jako zapewnienie im jak najlepszych warunków życia zgodnie z ich (a nie swoimi) potrzebami biologicznymi. Gady zupełnie inaczej odczuwają niską temperaturę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 sierpnia 2014 - 05:40
Oczko mam od 3 lat dokładnych wymiarów nie pamiętam ale postaram się je dziś zmierzyć. Co do tej temperatury to mój żółw jest co roku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 sierpnia 2014 - 09:30
Dawid1980- i inni wątpiący :) - trzeba czytać RobertaM, bo tylko on dobrze mówi.
Napisany 24 sierpnia 2014 - 09:40
Dawid1980- i inni wątpiący :) - trzeba czytać RobertaM, bo tylko on dobrze mówi.
Ja i tak w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów