Hej
Pisałam tu wcześniej z powodu połknięcia kamienia przez mojego aksa. Wszystko już było ok. Ostatnio pływał dziwnie na boku lub leżał na plecach, to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 stycznia 2014 - 00:36
Hej
Pisałam tu wcześniej z powodu połknięcia kamienia przez mojego aksa. Wszystko już było ok. Ostatnio pływał dziwnie na boku lub leżał na plecach, to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
identyfikacja
Owady
Muchówka z czerwonymi oczamiLich555, 27 paź 2018 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Kameleony
Kameleon lamparci problem z tylnymi łapkamipiterro87, 21 mar 2018 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Agamy - brodata i karłowata
Agama ledwo rusza łapkami i jest ospała (wygląda to jakby miała sparaliżowane łapy) Pomóżcie !SZCZERBEKSMOK, 02 kwi 2018 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
Problem z ogonem oraz łapkamiSworek91, 13 lis 2017 |
|
![]() |
![]() |
||
![]() |
zdrowie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Zaczopowanie? I dziury za przednimi łapkamiDza, 22 kwi 2016 |
|
![]() |
Napisany 17 stycznia 2014 - 15:08
Napisany 20 stycznia 2014 - 21:17
Przez te 3 dni ,czy coś się zmieniło? na lepsze gorsze?
Napisany 20 stycznia 2014 - 22:32
Byłam u weterynarza. Powiedział, że nie ma doświadczenia z aksami, ale pogadałam z nim, powiedziałam też co wyczytałam tutaj. Dał mu lek. Zmieniło się chyba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 stycznia 2014 - 06:49
Cieszę się :-D
Napisany 23 stycznia 2014 - 15:48
Nie no, teraz wgl nie widzę nic czerwonego. Siedzi w akwiarium i zaczął jeść - wreszcie, bo po tym kamieniu nieźle schudł. Chyba wreszcie wyzdrowieje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 kwietnia 2014 - 21:12
Szkoda,że nie podałeś namiaru na normalnego weta i nazwy leku co by inni mogli pokazać ten post swoim wetom ,.
Napisany 17 kwietnia 2014 - 09:08
jedź jak najszybciej do weterynarza. mi to wygląda na to ,że ma za dużo krwi w łapkach. być może doznał złamania kości...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 maja 2014 - 20:43
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów