Może, ale nie musi ;)
Moim zdaniem aby takie wygrzewanie nie było dla niego stresujące dobrze by było aby ta wysepka była praktycznie całkowicie odgrodzona od "widzów" :)
Wtedy żółw będzie się tam czuł spokojnie, nie będą go niepokoić żadne ruchy na zewnątrz terrarium i nie będzie musiła co chwila dawać nura do wody.
Napisany 08 lutego 2014 - 12:58
Podobne tematy: żółw wonny x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kupię Sternotherus odoratus - Piżmik Wonnyejfarsta ![]() |
|
![]() |
|||
zachowania
Początkujący hodowcy żółwi
Żółw wonnyHeksa1983, 20 sty 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Żółw wonny ( Sternotherus odoratus) dorosły samiecMiB, 30 sty 2023 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Żaba rogata, Aga, Żółw stepowy, Żółw pręgowany, Żółw wonny, Żółw kasztanowaty, Żółwiak, Żółw stepowy,Karlikvantis_terra, 20 cze 2022 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy żółwi
Unoszący się na wodzie żółw wonny, osowialy, brak spetytuMaalko ![]() |
|
![]() |
Napisany 08 lutego 2014 - 13:14
ja sobie nie wyobrażam żeby żółw nie miał takiego miejsca....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2014 - 13:30
Ja mam normalną wyspę tylko przy ozdobioną pnączami żeby sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2014 - 13:32
Skoro żółw korzysta to absolutnie nie rezygnuj :) Jeśli mogę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2014 - 13:50
Moj normalnie na środku wyspy pod krzaczkiem siedzi nawet jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2014 - 13:52
Pewnie i tak wybiera krzaki bo one lubią się chować...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2014 - 14:16
Tak wybiera krzaczki , masz racje. Nie wiem czy warto...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2014 - 14:22
Wiesz co ja już dawno zrezygnowałam z prób sadzenia jakichkolwiek...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2014 - 14:26
No ale jak kupisz .To wszystko na raz wkładasz do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2014 - 14:28
Wszystko na raz, pół akwarium czasem zawalam ale żółwiom w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów