Z kokosem jest taka sprawa, że sporo osób kojarzy to jako jedno podłoże - czyli najpopularniejszy torf, który jak wiadomo pyli ;) No włókno to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: 80% wilgotności przez 2 dni? x
zachowania
Ptaszniki
Ptasznik zaatakowany przez KotaLenaDiablo, 14 maj 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Dogrzewanie skorpionów przez kilka godzin dzienniewindstoss, 15 lut 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium - wilgotność
Budowa, osprzęt
Problem z utrzymaniem wilgotności w terrarium pytona królewskiegoOPTomczes, 16 sty 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium
Początkujący hodowcy węży
Projektowanie terrarium (terrariów) przez początkującegoconstrictor_warszawski, 12 kwi 2024 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Wije
Reakcja ciała na substancję wydzielaną przez krocionogi - raportXetto, 19 lis 2023 |
|
![]() |
Napisany 02 grudnia 2013 - 22:31
Anu wygląda na to ze masz większe doświadczenie i wiedzę niż ja-pogratulować pewności siebie.
To co ja wiem-to wiedza naszej wet z forum dr.Marciniak,naszych moderatorów,moje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 grudnia 2013 - 12:03
Jedno jest pewne, przesuszony torf (dokładnie włókno kokosowe - to nie jest torf btw) pyli i to jest pewne. No chyba, że brak wentylacji albo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Vayne, 03 grudnia 2013 - 11:57.
Napisany 03 grudnia 2013 - 17:25
A z tymi karakami to jest różnie ;) Raz ucieknie jeden, później drugi, trzeci, a za jakiś czas znajduje się je...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 grudnia 2013 - 22:25
One głównie uciekaja między szybami :) W poniższym linku zobaczcie na ostatnie zdjęcie, to właśnie zaobserwowałem. Tym razem mu się nie udało zwiać i odziwo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez ajQju, 03 grudnia 2013 - 22:32.
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów