Nie wiem, jaka to siatka, ale siatki są zaskakujące pod tym względem (przesłaniania światła) zwłaszcza, gdy pada ukośnie.
Najprościej będzie sprawdzić, czy na wyspie ciepła jest dość gorąco.
Napisany 08 listopada 2013 - 22:39
Nie wiem, jaka to siatka, ale siatki są zaskakujące pod tym względem (przesłaniania światła) zwłaszcza, gdy pada ukośnie.
Najprościej będzie sprawdzić, czy na wyspie ciepła jest dość gorąco.
tematy ogólne
Żółwie wodno-lądowe
Czy znacie tanie sklepy z akcesoriami do akwarium?KorciPL, 04 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium szklane - Paludarium (terrarium + akwarium) 50x50x120cmvantis_terra, 17 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Akwarium na sprzedażQqror ![]() |
|
![]() |
|||
terrarium
Jaszczurki
Oświetlenie w nocy dla gekona orzęsionegoEuoxupu, 20 mar 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium - oświetlenie
Budowa, osprzęt
Oświetlenie regałuiloveoppsumandspider, 23 lut 2025 |
|
![]() |
Napisany 09 listopada 2013 - 20:59
Właśnie sprawdzałam i na wyspie jest 31 stopni. Tak więc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 listopada 2013 - 21:09
Właśnie sprawdzałam i na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 listopada 2013 - 22:14
A ja już z tą temperaturą się gubię :? gdzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 listopada 2013 - 21:35
Temperatura na wyspie pod żarówką to dyskusyjna sprawa. Zależy od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 listopada 2013 - 16:33
Zgadza się, kwestia temperatury jest kwestią "gustu"? Ważne żeby się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 listopada 2013 - 19:40
Jeśli ma się odpowiednio dużą wyspę to żółw sam wybierze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów