No trudna Moni-nie dość ze inne ,,gabaryty,,to jeszcze same chłopaki:))
A może jednak zrób fotkę podwozia każdego z nich i moderatorzy zobaczą?
Napisany 25 października 2013 - 22:00
No trudna Moni-nie dość ze inne ,,gabaryty,,to jeszcze same chłopaki:))
A może jednak zrób fotkę podwozia każdego z nich i moderatorzy zobaczą?
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Oddam
Oddam w dobre ręce agamę brodatą!krawuczke ![]() |
|
![]() |
|||
Oddam
Oddam Agame BrodatąSilvayq, 06 lut 2025 |
|
![]() |
|||
Oddam
Agama brodataGr4Cu, 09 gru 2024 |
|
![]() |
|||
Kupię
Agama BrodataGryczkov, 05 gru 2024 |
|
![]() |
Napisany 25 października 2013 - 23:24
Napisany 26 października 2013 - 00:16
Chyba nie do końca rozumiesz jaka przeszkoda tu jest:) Agamki mogą się rozbiegnąć, pospadać z okna etc etc. A karzełki mogą się łatwo gdzieś zapodziać....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 października 2013 - 09:57
Jest jeszcze jedna przeszkoda o której nikt nie myśli - czyli główna kwestia dla której agamy są rozdzielane. Skoro rozdzielamy smoki, bo brodacz może atakować...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 października 2013 - 13:08
kalinka..ja o tym myślałam ,jak tylko dziś przeczytalam o tej propozycji spacerow wspólnych ..i już wyjśniam dlaczego.
Miałam kiedyś 3 malutkie agamki ,co prawda brodate...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Smoczyca64, 26 października 2013 - 13:17.
Napisany 26 października 2013 - 13:20
Smoczyca tu się z Tobą nie zgodzę:))
Brodacze chętnie przebywają razem-zaraz mam na myśli ,,dziewczyny,,Nimci-szkoda że tak rzadko wchodzi na forum!
Ona ma 4 samiczki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 października 2013 - 13:37
ewcia ..tu się z Tobą zgodzę :) ,że się ze mną ..nie zgodzisz:P
ale weż pod uwagę ,że ja pisałam o samcach :) ..dorosłych prawie.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)Napisany 26 października 2013 - 14:12
Różnica w wielkości jest nie wielka. Jeżeli będą mieć pod dostatkiem jedzenia i będziesz miał oko na brodacza to myślę że mogą razem zamieszkać. Oczywiście...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 października 2013 - 14:24
myśle tak samo jak DRAGONLAND, ale trzeba bacznie obserwować henryczki i brodatą czy nic się pomiędzy nimi złego nie działo :)
Napisany 26 października 2013 - 15:01
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów