Nie wiem ile ma dokładnie , sprzedawca (sklep zoologiczny) nie wiedział dokładnie skoro powiedział że CHYBA ma 3 miesiące. Ma mniej więcej 3-4 miesiące na pewno. Terrarium przejściowe , budowa docelowego zacznie się za 2-3 miesiące gdy mała podrośnie (na razie w tym terrarium wygląda na mikrusa :) No i właśnie z pożywieniem... Dostaje tyle ile chce ale problem chyba tkwi w tym że te świerszcze uciekają jej po całym terra i nie zawsze zdąży złapać , chociaż do tej pory nie zjadła więcej niż 5 sztuk 2 cm świerszczy. Dobrze , zaniosę kał na badanie jutro do mojej koleżanki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 września 2013 - 19:15
Podobne tematy: Drgania tylnych kończyn młodej agamy x
identyfikacja
Owady
Znalezione u Agamy Brodatej, proszę o identyfikacje o ile da się z takiego zdjęciaDrkLilium, 11 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
początkujący jaszczurki
Kupię
Szukam agamy karłowatejPaulina_Bazgier, 03 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Agamy Błotna (Physignathus cocincinus) 3.0 - dorosłe samcezoolog2001, 12 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Agamy błotne i brodateMiB, 03 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 27 września 2013 - 19:46
Ok wycofuje pytanie doczytałam że doustnie tylko pytanie jak ja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 września 2013 - 21:21
Nie martw się-zawsze mozesz wysłać do Warszawy do Salvetu-dr.Marciniak nigdy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 września 2013 - 21:26
Dzwoniłam do weta i bada kupki ale wozi je na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 września 2013 - 21:35
Tylko wtedy jak Ty przeniosłeś pasożyty na swoich rękach.
Ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 września 2013 - 21:41
Kurde to nieciekawie , oby nie miała pasożytów bo wtedy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 września 2013 - 21:55
Może już nie wrócą-jestem bardzo ciekawa jaka przyczyna....
Napisałeś że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 września 2013 - 22:50
Poza dwoma gekonami półkę niżej nie mamy innych zwierząt ;/...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 września 2013 - 10:59
Aktualizacja.
Mała zjadła wczoraj 6 dużych świerszczy ale dzisiaj jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 września 2013 - 17:20
Tak,długa ciepła kąpiel.
Dałeś maleńkiej agamce duże świerszcze!!
A...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów