Brawo-każdy początkujący powinien brać z Ciebie przykład jeśli chodzi o podejście:))
Jak jakaś agamka z ubytkiem zdobędzie Twoje serce-to bierz,nieprzejmuj się nieznaczącymi drobiazgami,pozdrawiam:))
Napisany 21 sierpnia 2013 - 12:15
Brawo-każdy początkujący powinien brać z Ciebie przykład jeśli chodzi o podejście:))
Jak jakaś agamka z ubytkiem zdobędzie Twoje serce-to bierz,nieprzejmuj się nieznaczącymi drobiazgami,pozdrawiam:))

początkujący jaszczurki

Gekon lamparci (Eublefar)

Przygotowania do gekonaMateusz1811, Dzisiaj, 00:02  | 

| 

| 
     |||

żywienie

Agamy -  brodata i karłowata

Karmienie agamy karłowatejDikimolo  | 

| 

| 

| 

||

Sprzedam jaszczurki

Agamy błotne i brodateMiB, 03 sie 2025  | 

| 

| 
     |||

Kupię

exotic fest kielce. Kupie kameleony lamparcie, agamy brodatepaweł19, 28 wrz 2025  | 

| 

| 
     |||

początkujący żółwie

Żółwie wodno-lądowe

przygotowania do żółwiadominik4621, 21 wrz 2025  | 

| 

| 

| 

Napisany 21 sierpnia 2013 - 19:12
Coś czuję, że podłączenie elektryki mnie zje ... Mógłbym prosić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 sierpnia 2013 - 20:44
U mnie jest tak:
Jest kabel-z jednej strony jest końcówka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 sierpnia 2013 - 21:10
najłatwiej kupić gwint i osobno kabel:) Wywiercić 2 dziury w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 sierpnia 2013 - 21:55
Ja będę robił lampe uvb na giętym przewodzie ! takim...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 sierpnia 2013 - 22:00
no dokładnie. Taki gięty przewód najlepszy ,stosuje i jestem zadowolony:)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 sierpnia 2013 - 22:04
Nie mam jeszcze terrarium, jak na razie nic nie mam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 sierpnia 2013 - 22:07
Ja agamę ogarniałem już na studiach(20 lat mam) I też...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 sierpnia 2013 - 23:15
Możesz pokazać rodzicom fotki z naszego starego konkursu "Przyjazny brodacz"...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 sierpnia 2013 - 17:35
Mam pytanie. Czy żarówka grzewcza o mocy 100W na terra...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów