proszę o poradę
Dzisiaj moja zbożówka dostała dość dużą i żywą mysz, to dziadostwo wbiło się zębami w Jadwigę. Czy należy jej te miejsca posmarować jakąś maścią (na chitopan środek przyspieszający gojenie ran u zwierząt)
Napisany 09 kwietnia 2013 - 17:14
proszę o poradę
Dzisiaj moja zbożówka dostała dość dużą i żywą mysz, to dziadostwo wbiło się zębami w Jadwigę. Czy należy jej te miejsca posmarować jakąś maścią (na chitopan środek przyspieszający gojenie ran u zwierząt)
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Oferta SpidersPassion dużo aktualizacja warto sprawdzić !SpidersPassion, 10 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
rozmnażanie
Dymorfizm płciowy u ptaszników
Mogłby ktoś sprawdzić czy samiec czy samica ?Saraj1, 18 maj 2021 |
|
![]() |
![]() |
||
![]() Ja sprawdzić czy moja agama jest w ciąży?MalaGadzina, 04 cze 2020 |
|
![]() |
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Agama brodata (kolor) 45cm Samiec, oswojonytresor-lood, 10 mar 2018 |
|
![]() |
|||
terrarium - oświetlenie
Budowa, osprzęt
Jak sprawdzić, czy lampa UVB działa?docfaq ![]() |
|
![]() |
Napisany 09 kwietnia 2013 - 18:34
Widzę, że pochwaliłem przedwcześnie... :(
Gdybyś czytał forum wiedziałbyś,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez BartTP, 09 kwietnia 2013 - 19:20.
Napisany 09 kwietnia 2013 - 19:17
ona przez ponad 3 lata jadła tylko wyłącznie żywe gryzonie,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 kwietnia 2013 - 19:19
Próbowałeś?
Napisany 09 kwietnia 2013 - 19:22
ja nie próbowałem było to pierwszy posiłek u mnie, fakt...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 kwietnia 2013 - 19:28
Niestety, tzw. "fachowcy" (w szczególności szczyle), którzy sprzedają gada, często...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 kwietnia 2013 - 19:32
stało się
bardziej chodzi mi o to czy mogę to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 kwietnia 2013 - 19:44
Wąż mysz zjadł w ogóle?
Moim zdaniem możesz posmarować...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 kwietnia 2013 - 20:00
tak oczywiście że zjadł, wydaje mi się że źle się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 kwietnia 2013 - 20:40
Jeśli się nic nie dzieje to nie smaruj. Rany, jesli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów