Ku przestrodze. Ludzie! Uważajcie na karmówkę!!! - Nasz nowy podopieczny...
63 odpowiedzi na ten temat
Napisany 22 lipca 2012 - 17:50
Ja jestem za wprowadzeniem obowiązkowych bada psychologicznych przed zakupem zwierzaka
Napisany 22 lipca 2012 - 18:11
Pewnie ten jegomość należy do grona tcp
Znaleźć, ujawnić! Publicznie wyobcować
a chłosta to tak przy okazji
Znaleźć, ujawnić! Publicznie wyobcować
a chłosta to tak przy okazji
Napisany 22 lipca 2012 - 20:08
[quote]Masakra,tacy zasługują tylko na krzesło elektryczne.[/quote]
Zastanów się co piszesz w ogóle. Zresztą zajrzałem w profil 11 lat, nie ma co liczyć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Zastanów się co piszesz w ogóle. Zresztą zajrzałem w profil 11 lat, nie ma co liczyć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lipca 2012 - 20:36
To tak dwa słowa jeszcze od Fundacji.
Trudno nam w tej w chwili jednoznacznie powiedzieć jaki będzie los węża. Do pełni piękna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Trudno nam w tej w chwili jednoznacznie powiedzieć jaki będzie los węża. Do pełni piękna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lipca 2012 - 22:39
Chciałam tylko przypomnieć, że to nie jest jedyny przypadek drastycznego pogryzienia węża przez szczura czy mysz, który się ukazał w ciągu ostatnich miesięcy na TCP,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lipca 2012 - 22:53
Co za debile zostawiają żywą karmówkę ...
Czy to, aż takie trudne zająć się chwilę szczurem/świnką/królikiem, i mieć świadomość, że nic się nie stanie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Czy to, aż takie trudne zająć się chwilę szczurem/świnką/królikiem, i mieć świadomość, że nic się nie stanie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 lipca 2012 - 19:53
Cóż, jest to przypadek znęcania się nad zwierzakiem, a właściwie zwierzakami: zarówno szczurem jak i wężęm. Powinny istnieć zakazy posiadania zwierząt...
Wąż,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Wąż,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów