I...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Ku przestrodze. Ludzie! Uważajcie na karmówkę!!! - Nasz nowy podopieczny...
63 odpowiedzi na ten temat
Napisany 20 lipca 2012 - 19:15
[b]Wielokrotnie - różne osoby - na łamach tego forum apelowały: "Nie karmcie żywym pokarmem jeśli nie musicie! Uważajcie! Miejcie wyobraźnię i bądźcie odpowiedzialni!"[/b]
Napisany 20 lipca 2012 - 19:18
Jedno słowo - MASAKRA !!!!
Ktoś kto to zrobił to dla mnie bezmózg całkowity.
Ktoś kto to zrobił to dla mnie bezmózg całkowity.
Napisany 20 lipca 2012 - 19:23
Co najważniejsze, widać tu od razu że właściciel nie interesował się wogole swoim "pupilem". Rany te musiały powstać w ciągu kilku dni. Nie jest możliwe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 lipca 2012 - 21:17
hallo
No cóż role jak widać się odwróciły i przez tydzień karmówka pożywiała się. Strasznie to wygląda, bidulak się musiał namęczyć.
[quote]Co najważniejsze,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
No cóż role jak widać się odwróciły i przez tydzień karmówka pożywiała się. Strasznie to wygląda, bidulak się musiał namęczyć.
[quote]Co najważniejsze,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 lipca 2012 - 22:01
Masakra. Szkoda tylko gadziny. Skrajna nieodpowiedzialność.
Napisany 20 lipca 2012 - 23:09
No cóż ja boje sie zostawic 50g szczóra na minute samego a tydzień to dla mnie jawna kpina.
wielki dzieki za te zdjecia moze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
wielki dzieki za te zdjecia moze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lipca 2012 - 07:21
Ja osobiście nie mam nic przeciwko karmieniu żywą karmówką, ale pod dwoma warunkami - po pierwsze jeżeli wąż nie wykazuje zainteresowania karmówką przez pięć minut...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lipca 2012 - 08:35
Ja dla odmiany mam wiele przeciwko. To jest układ trójstronny wąż/gryzoń/właściciel z czego właściciel jest tu najmniej istotnym elementem. Jeśli więc nie ma takiej konieczności...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów