27 odpowiedzi na ten temat
Napisany 01 maja 2012 - 13:52
Te konkretne dwie agamy nie mogą być ze sobą, nawet jeśli miałbyś wystarczająco duże terrarium! Mniejsza jest pokaleczona i zdominowana w tej chwili i z drugą agamą w terra nie będzie jadła i będzie non stop zestresowana= wieczne chora, nie mówiąc już o tym że za chwilę będzie między nimi 10cm różnicy i więcej i obgryzane będą już nie tylko palce ale całe łapki i większe fragmenty ogona. Nie kombinuj tylko pozbądź się agresora i zajmij się tą pogryzioną tak jak się jej należy, a jeśli chcesz je obie zachować to organizuj dwa terra, bo tak czy siak razem docelowo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Podgryzanie sie agam. Pomocy x
identyfikacja
Przypięty
Agamy - brodata i karłowata
Identyfikacja odmian barwnych agam brodatych.kalinka |
|
1 |
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Para Agam brodatych razem z terrarium i wyposażeniem Mazowieckietyskie12, 16 wrz 2025 |
|
0 |
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Oddam parkę Agam brodaty Zero plus samca red bluePeter_frostax, 25 maj 2025 |
|
0 |
|
|||
zdrowie
Modliszki
Pomocy ! Co się stało z modliszką ?Demeter, 01 maj 2025 |
|
0 |
|
|||
zdrowie
Ptaszniki
POMOCY grammostola pulchripes nalot na odwłokupropasqn |
|
0 |
|
Napisany 01 maja 2012 - 14:09
Sa juz w dwoch terra. Wypowie sie ktos na temat...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 maja 2012 - 15:48
umiesz czytać, wystawiaj tą która nie będzie miała UVB na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 maja 2012 - 15:50
Ale wez wynos 60/40/40 jak ja mam to wbudowane w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 maja 2012 - 17:40
[quote]Ale wez wynos 60/40/40 jak ja mam to wbudowane w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 maja 2012 - 17:45
Jedyna rada jak masz tylko 1 żarówkę uvb-to zamieniaj agamki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 maja 2012 - 08:26
Wystaw agamę na słońce, w jakimś pudle albo miednicy(musisz mieć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 maja 2012 - 12:44
Więcej szkody jej zrobisz jak je razem włożysz niz jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany