Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Spuchniete oko!!!

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
67 odpowiedzi na ten temat

#1 Dragon26

Dragon26
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5103 dni
  • Polska

Napisany 05 kwietnia 2012 - 16:35

witam. mam problem z oczkiem mojej agamki dzisiaj jak wrucilem z pracy to zauwazylem ze ma spuchniete i zamkniete!! nie wiem dlaczego wczoraj wieczorem bylo wszystko ok. nie wiem co mam teraz zrobic bo do weta bede mogl jechac dopiero we wtorek!! wkleje fotki moze ktos mi powie co moge zrobic moze czyms przemyc??? [img]https://www.terrarium.pl/galeria/foto/187199.jpg[/img][size=10][b].[/b][/size][img]https://www.terrarium.pl/galeria/foto/187198.jpg[/img][size=10][b].[/b][/size][img]https://www.terrarium.pl/galeria/foto/187197.jpg[/img][size=10][b].[/b][/size]

Podobne tematy: Spuchniete oko!!!     x

#2 darlem

darlem
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5006 dni
  • Polska / Kujawsko-pomorskie / Toruń

Napisany 05 kwietnia 2012 - 17:40

Zatosuj rumianek doraznie. Moze pomuc a napewno nie zaszkodzi. Nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 nimcia

nimcia
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5193 dni
  • Polska / Śląskie / Sosnowiec

Napisany 05 kwietnia 2012 - 17:51

sól fizjologiczna. Ale możesz skonsultować to telefonicznie z wetem, może...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Dragon26

Dragon26
  • Terrarysta
  • Polska

Napisany 05 kwietnia 2012 - 19:20

ok zaraz jej przemyje rumiankiem wrazie rivanol byl by lepszy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 nimcia

nimcia
  • Terrarysta

Napisany 05 kwietnia 2012 - 19:25

skontaktuj się z dr, Martą Marciniak na forum. Rivanol do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 HaNeK

HaNeK
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5518 dni
  • Polska / Podkarpackie / Leżajsk

Napisany 05 kwietnia 2012 - 19:27

Rivanol do oka? Na sobie takie wynalazki testuj, nigdy takiego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Dragon26

Dragon26
  • Terrarysta
  • Polska

Napisany 05 kwietnia 2012 - 19:30

spokojnie jak nie mozna to nie zrobie!!! no do weta...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 nimcia

nimcia
  • Terrarysta

Napisany 05 kwietnia 2012 - 19:40

jak nie masz soli fizjologicznej to tym rumiankiem zalej oko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 ewkagamma

ewkagamma
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5487 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 05 kwietnia 2012 - 20:09

Rób okłady z rumianku-tzn.na wacik letni rumianek koloru żółtego i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 ewkagamma

ewkagamma
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5487 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 05 kwietnia 2012 - 20:24

Można tak jak radzi Nimcia polewać oczko solą fizjolog.to jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.