co do innych gatunków, to większość patyczaków dostępnych w hodowli i duża część straszyków jest bardzo łatwa w hodowli - dajesz jeść, zraszasz, czyścisz i tyle. poszukaj opisów gatunków na tcp, tam znajdziesz wiele ładnych i prostych gatunków.
17 odpowiedzi na ten temat
Napisany 28 czerwca 2011 - 19:21
diabełki wolą suche warunki, choć ja trzymałem je razem z rogatymi i było okej. z nimi jest jedene problem - nie każdy ma dostęp do zimozielonego ligustru.
co do innych gatunków, to większość patyczaków dostępnych w hodowli i duża część straszyków jest bardzo łatwa w hodowli - dajesz jeść, zraszasz, czyścisz i tyle. poszukaj opisów gatunków na tcp, tam znajdziesz wiele ładnych i prostych gatunków.
Podobne tematy: Pytania odnośnie patyczaków rogatych x
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Cześć . Pytania o felsumaYesik, 20 lut 2025 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Co na początek - pytania początkującego hodowcy ?Juanhijuan ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
![]() Kilka pytań odnośnie węża zbożowego, jego hodowli, chorób, zachowaniaKubas86, 03 wrz 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
parę porad odnośnie gekonawdom997, 12 lis 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
tematy ogólne
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Modliszka trzy pytania od nooba do znajacych temat (wylinka, zywienie,higiena)Linczurek, 29 sie 2024 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 29 czerwca 2011 - 12:08
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co musiałbym zrobić po zakupie Straszyka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 czerwca 2011 - 12:39
Czy to tak cięzko jest przeczytać opisy gatunków?
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 czerwca 2011 - 15:56
Czyli można wpuszczać L1 do docelowego terrarium?
Będą 2...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Będą 2...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 czerwca 2011 - 16:22
Zalezy ile tych osobników będzie, tak olbrzymie wymiary dla L1...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 czerwca 2011 - 16:35
To można zrobić tak, że wstrzymam się z zakupem diabelskich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 czerwca 2011 - 17:28
przez siatkę o tak dużym oczku nimfy patyczaków mogą uciekać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 czerwca 2011 - 18:08
A gdyby zrobić tak że teraz dać moskitierę bo myślę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów