Witam! Dużo czytałem o karaczanach tureckich, ich żywieniu, warunkach, hodowli, i znalazłem wszystko, oprócz tego, co najlepiej podawać tym robalom. Czy dieta będzie odpowiednia jak będe dawał na zmianę: marchew, jabłko, suchą karmę dla psa, od czasu do czasu płakti CornFlakes? a zjedzą jakąś śrute albo jakieś ziarna zbożowe?
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 24 maja 2011 - 17:11
Podobne tematy: dieta karaczanów tureckich x
zachowania
Zwierzęta karmowe
Ucieczka paru karaczanów tureckichmarcin0409, 11 gru 2024 |
|
![]() |
|||
żywienie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
jaszczura znowu je normalnie (apetyt ma wielki głowdówce) ale wciąż nie wiem ile karaczanów mam jej dawaćIgorBalcerski, 07 cze 2025 |
|
![]() |
|||
żywienie
Agamy - brodata i karłowata
Załatwianie, dieta i zachowanie Agamy BrodatejDrkLilium, 16 kwi 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
ile mam podawać samicy karaczanów i mniej więcej co ile?IgorBalcerski, 13 lut 2025 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
PLEŚN U KARACZANÓW TURECKICHversikuba, 26 lis 2024 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 24 maja 2011 - 18:02
Podawaj według uznania.Możesz podawać na zmianę liście dębu i marchew.Ja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2011 - 19:34
Najlepiej żeby suchą karmę miały cały czas dostępną np. zmieszane...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2011 - 19:38
a wilgotność jak utrzymywać? wystarczy kilka zamoczonych wacików? a na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2011 - 19:53
Najlepiej nie trzymaj na podłożu a na "gołym plastiku" i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 maja 2011 - 13:17
najlepiej nie kombinowac z woda;] ja sam chcialem im super...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów