czy twarda (zakamieniona) woda może zaszkodzić w jakimś stopniu gekonowi, czy może mieć wplyw na jego rozwój i zdrowie?
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 27 grudnia 2010 - 10:59
Podobne tematy: twarda woda może zaszkodzić? x
linienie
Agamy - brodata i karłowata
twarda wylinkamargot44, 05 sty 2021 |
|
![]() |
![]() |
||
jaszczurki
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
Czy sól może zaszkodzić gekonowi orzęsionemu?JTo, 22 lis 2018 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Modliszki
Czy dzikie muszki owocówki mogą w nadmiernym ilościach zaszkodzić modliszce?TerraMantis, 28 sie 2017 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium
Początkujący hodowcy węży
Czy małemu wężowy może zaszkodzić kryjówka z masy solnej oraz czy terrarium z osb pomalowane impregnatem do drewna może mu zaszkodzić?twitch6969, 24 sie 2017 |
|
![]() |
|||
linienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Żółta twarda plamka na ogonie AgamySandr29a, 08 cze 2017 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 27 grudnia 2010 - 12:02
Szczerze nie zauważyłem...
Jak brak odstanej leje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Jak brak odstanej leje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 grudnia 2010 - 16:05
Hm, nie słyszałam, żeby miała jakiś strasznie negatywny wpływ... Też...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 grudnia 2010 - 23:41
Z tego co wiem, woda zakamieniona jest nawet bardziej wartościowa,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 grudnia 2010 - 00:07
[quote]Z Z resztą... Gekony i tak nie piją wody z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 grudnia 2010 - 10:24
[quote]
Z resztą... Gekony i tak nie piją wody...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Z resztą... Gekony i tak nie piją wody...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 grudnia 2010 - 11:10
Z miski jak w terra sucho, jeśli ktoś zrasza terra...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów