Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
kanibalizm u agam

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
13 odpowiedzi na ten temat

#11 DONIEC

DONIEC

Miniony moderator: Agama brodata

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 6391 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 19 października 2010 - 18:41

Labi nie zawsze tak jest ja miałem w terrarium 3 samce i 0 agresji wobec siebie a wręcz chodziły za sobą jak się puściło na mieszkanie a miały od 30 do prawie 40 cm i wszystkie 100% samce że nic nie zanikło... tylko dodajmy że bracia więc od klucia ze sobą;) Przy różnicy 2 tyle nie radziłbym Ci trzymać razem bo na prawdę skutki moga być nie do opisania a przyhamowanie wzrostu można powiedzieć że to najlepsze co ją może spotkać... raczej przedzielenie szybą też ym wyeliminował na koszt tektury jednak aby się nie widziały ......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: kanibalizm u agam     x

#12 truchal

truchal
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5812 dni
  • Polska / Mazowieckie / Wołomin

Napisany 19 października 2010 - 18:41

Dokładnie jak ost. post labi, jeśli to mniejsze to samica...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 iro89

iro89
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6172 dni
  • Polska / Lubelskie / Zamość

Napisany 21 października 2010 - 21:54

dziękuje wszystkim za pomoc, przedzieliłem je znowu szybą, a w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 agama7353

agama7353
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5711 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Kępno

Napisany 08 listopada 2010 - 20:55

Ja miałem agame 27cm i olbrzyma 48cm który ostatnio zdechł...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.