Labi nie zawsze tak jest ja miałem w terrarium 3 samce i 0 agresji wobec siebie a wręcz chodziły za sobą jak się puściło na mieszkanie a miały od 30 do prawie 40 cm i wszystkie 100% samce że nic nie zanikło... tylko dodajmy że bracia więc od klucia ze sobą
Przy różnicy 2 tyle nie radziłbym Ci trzymać razem bo na prawdę skutki moga być nie do opisania a przyhamowanie wzrostu można powiedzieć że to najlepsze co ją może spotkać... raczej przedzielenie szybą też ym wyeliminował na koszt tektury jednak aby się nie widziały ......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
13 odpowiedzi na ten temat
Napisany 19 października 2010 - 18:41
Podobne tematy: kanibalizm u agam x
zachowania
Zwierzęta karmowe
Kanibalizm u TurkówSurvivalManJagielloYT, 30 mar 2021 |
|
|
|
||
zachowania
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Gekon płaczący - kanibalizm?Rak0cy91, 15 wrz 2020 |
|
|
|
||
jaszczurki
Terrarystyka
Kanibalizm u murówki zwyczajnej (Podarcis muralis) - udokumentowany przypadekVulpes90 |
|
|
|||
zachowania
Ptaszniki
Kanibalizm w poszczególnych stadiach rozwoju Phidippus regiusPaulinaG12, 16 wrz 2018 |
|
|
|||
zachowania
Płazy
Kanibalizm?Krystaliczny, 12 lis 2016 |
|
|
|
Napisany 19 października 2010 - 18:41
Dokładnie jak ost. post labi, jeśli to mniejsze to samica...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 października 2010 - 21:54
dziękuje wszystkim za pomoc, przedzieliłem je znowu szybą, a w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 listopada 2010 - 20:55
Ja miałem agame 27cm i olbrzyma 48cm który ostatnio zdechł...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany