Właśnie na początku jak to zobaczyłem to pomyślałem, że to może być nicień i od razu w googlach sprawdzałem na temat nicienia, jednak pisało, że nicienie mają od 0,3cm do mniej niż 10 (jakieś inne 1,2m a nawet 8) a to coś u mnie ma jakieś 30cm, w dodatku ja łapałem małe koniki, nie ma tam żadnego pasikonika, takich 8cm, łapałem takie do 2,5cm jakoś, więc już sam nie wiem. Gorzej z tym, że jak kiedyś łapałem te koniki to też były te "nitki" ale nie zauważyłem, żeby się ruszały więc olałem to bo byłem przekonany, że to pozostałości po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
16 odpowiedzi na ten temat
Napisany 02 sierpnia 2009 - 19:52
Podobne tematy: Pudełko z konikami polnymi, pomocy! x
zdrowie
Modliszki
Pomocy ! Co się stało z modliszką ?Demeter, 01 maj 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
POMOCY grammostola pulchripes nalot na odwłokupropasqn ![]() |
|
![]() |
|||
odmiany barwne
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
pls pomocy z modliszką. jak uzyskać białą sphodromantis viridis?slabyTerrarysta, 30 gru 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
warunki hodowli
Legwan zielony
Temperatura w terrarium - pomocy!przemo_szmaj, 17 gru 2024 |
|
![]() |
|||
Terrarystyka
pomocy gekon orzensiony dziura w podniebieniuKulas, 01 gru 2024 |
|
![]() |
Napisany 02 sierpnia 2009 - 20:04
Zabierz próbkę kału agamy do analizy (musi być świeża :))...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 sierpnia 2009 - 20:06
Warto pamiętać, że tasiemiec nieuzbrojony może osiągać do 12 metrów...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 sierpnia 2009 - 20:37
Ok, owady wypuściłem, pudełka wyrzuciłem. A powiedzcie mi, jakie jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 sierpnia 2009 - 11:22
Ciężko powiedzieć. Tym bardziej jak zróżnicowane i wyspecjalizowane są pasożyty....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 sierpnia 2009 - 11:36
Nie mniej ważne jest najzwyklejsze zachowanie higieny, tzn. choćby mycie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 sierpnia 2009 - 17:06
Polecam lek Fenbelndazol-żel.
Moja agame też miała nicienie...;/
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Moja agame też miała nicienie...;/
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów