Cze mam pewien problem musze wyjechac na dwa tygodnie. Babcia da mu wode ale swierszcza albo maczniaka juz nie bo sie brzydzi i nie wiem co mam teraz zrobic czy dopoki jestem w domu zwiekszyc mu ilosc pokarmu czy co.Prosze o rade i z góry dziekuje.
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 27 sierpnia 2005 - 22:25
Podobne tematy: Co zrobic z Gekiem _ Wyjazd x
terrarium
Terraria dla węży i sprawy techniczne
Z czego i jak zrobić ściankę w terrariumKlaudixunia223, 04 sie 2021 |
|
|
|
||
aspekty prawne
Mięczaki
Lissachatina immaculata* złożył jaja i nie wiem co z nimi zrobićBombinaBombina05 |
|
|
|||
małopolskie
Wspólne przejazdy, wspólne zamówienia
Wyjazd na giełdę gadów z KrakowaFreska, 01 cze 2025 |
|
|
|||
początkujący żółwie
Akwaterraria i oczka wodne dla żółwi
Śluzowaty nalot w akwaterrarium żółwia żółtolicowego - co zrobić?KorciPL, 19 lut 2025 |
|
|
|
||
tematy ogólne
Zwierzęta karmowe
Co zrobić z nadmiarem młynarka?Mejfik, 22 gru 2024 |
|
|
Napisany 27 sierpnia 2005 - 22:49
po pierwsze powinnieneś pomyśleć o tym wcześniej zanim kupiłeś geka....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 sierpnia 2005 - 23:05
Nawet jezeli jest to mlodzik to nic mu sie nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 sierpnia 2005 - 23:51
albo naszukuj babci gotowe porcje mączniaków w pudełkach po kliszy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 sierpnia 2005 - 11:35
Gekon nie jest juz młodzikiem . A jak mu wpuszczam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 sierpnia 2005 - 17:26
Tak jak przedmówcy nic mu się nie stanie.Wrzuć mu z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 sierpnia 2005 - 20:14
Jezeli maczniki sie zakopuja w podlozu to wystarczy je wsadzic...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 sierpnia 2005 - 20:37
Nie rozumię po co to jabłko,dla świerszczy?? Jeśli tak,to zamiast...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany