29 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 stycznia 2006 - 10:06
Na taki hogrometr za 15 zł nawet gdyby był potrzebny szkoda pieniędzy, zwykle pokazuje coś, ale nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością :). Taki gadżet, jak wiele rzeczy w sklepach zoo (poza sepią w tych sklepach niczego nie kupuje, mając teraz ok. 30 gatunków gadów).
Podobne tematy: Hej wszystkim! x
ŚMIETNIK
Cześć wszystkim. Szukam widżetu do odwrotnej rozmowy, który będzie dobrze działał w Polsce. Proszę o pomocrayduturki ![]() |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Cześć wszystkimmateuszpolata ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Cały zestaw 2 węże ze wszystkim i gratisy!Propuchacz, 01 kwi 2017 |
|
![]() |
|||
Giełda
Zgłoszenie oszustwa - Marcinello88 - radzę wszystkim uważać!gekon_je, 10 lip 2020 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Siema wszystkim! :)Romano, 21 lip 2019 |
|
![]() |
Napisany 23 stycznia 2006 - 11:43
Właśnie dzisiaj już zaczęła kichać! ;(;(;( Obniżyłem temperaturę, troszkę podniosłem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 stycznia 2006 - 18:18
nie ma sensu czekać. Od przeziębienia do zapalenia płuc droga...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 stycznia 2006 - 21:14
No wlaśnie mój kolega z roku (i grupy) opowiadał o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 stycznia 2006 - 21:29
mówisz,że wydaje z siebie odgłos strzelania...czyli gwałtownie wypuszcza powietrze. Wcześniej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 stycznia 2006 - 22:11
[quote]No wlaśnie mój kolega z roku (i grupy) opowiadał o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 stycznia 2006 - 15:04
Dzisiaj weterynarz obejżał żółwia, bo uznałem, że nie ma na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 stycznia 2006 - 15:18
Bez względu na czas i miejsce "strzela" wraz z bąbelkami...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów