Witam serdecznie ! Mam boa dusiciela samca ma około 110cm kupiłem go niedawno ze dwa i pół miesiąca temu trochę był mały i chudy teraz dużo nadrobił ale je jak najęty terrarium ma duże temperatura i wilgotność idealna , na początku dostawał trzy myszki w tygodniu później raz w tygodniu dużego szczura a ostatnio domaga się więcej jak otwieram terrarium to zagląda czy coś nie dostaje w zeszłym tygodniu dałem mu dwa szczury w odstępie trzech dni i zjadł bez problemu zauważyłem że nie przeszkadza mu wilinka i jak podany pokarm czy żywy czy martwy po prostu żarłok i nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 03 grudnia 2008 - 21:45
Podobne tematy: Boa żarłok !!!! x
żywienie
Gekon lamparci (Eublefar)
Mały żarłokDagn |
|
|
|
||
![]() |
Archiwum tematów
żarłokmaaciej, 23 kwi 2012 |
|
|
||
![]() |
Agamy - brodata i karłowata
żarłok?przemek38, 11 gru 2011 |
|
|
|
|
![]() |
Żółwie
żarłok.. [zółtolicy]kacperlozo, 24 sty 2009 |
|
|
20
Zbanowany
Postowanie wyłączone
Napisany 03 grudnia 2008 - 21:52
Cześć,niech wąż nadrabia stopniowo,daj mu to co uważasz,generalnie jest zasada...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 grudnia 2008 - 22:02
Z pewnością wąż odrabia "zaległości w dostawie pokarmu"... =) moim...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 grudnia 2008 - 22:03
Nie przesadzaj z podawaniem pokarmu. Twojemu boasowi wystarczy jeden duży...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 grudnia 2008 - 00:56
Możesz zrobić badanie kału - w każdej lecznicy...
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 grudnia 2008 - 20:11
1,5 roku i 110 cm to wcale nie mało :P...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 grudnia 2008 - 14:55
[quote][...]ja osobiście jestem za zasadą ,że młodemu boasowi daje częściej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany