Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Helllp!!! Co dla geka płaczącego ???

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
13 odpowiedzi na ten temat

#11 sisiorek1

sisiorek1
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7457 dni
  • Polska / Małopolskie / Nowy Targ

Napisany 10 grudnia 2005 - 19:10

Nie mam pojecia ile gekonow placzacych wlozysz do TAKIEGO terra ale polecam wybor jakiejs innej jaszczurki albo np pieknego weza mlecznego.

1. Zamawianie przez neta bywa niebezpieczne ale przewaznie nie ma czego sie obawiac. Polecam allegro i sprzedajacych o duzej liczbie pozytywnych komentarzy
2. Za duzo pisania:/ ale i tak pewnie wiele wody uplynie w wisle zanim bedziesz miala taki 'problem'
3. Rozmnazanie podobno bardzo latwe. Samice rozmnazaja sie dzieworodnie bez samca. Trzeba tylko zapewnic gekom odpowiednie warunki
4. Mlode wylegiem swierszcza dawanym w pudelku zeby gdzies sie jakis nie zapodzial, podrosl i zjadl...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Helllp!!! Co dla geka płaczącego ???     x

#12 Radek_Pomagalski

Radek_Pomagalski

Miniony moderator w dziale Skorupiaki

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 8049 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 10 grudnia 2005 - 22:27

[quote]
Nie mam pojecia ile gekonow placzacych wlozysz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 Ada_Ruda

Ada_Ruda
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7228 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdynia

Napisany 12 grudnia 2005 - 07:31

Siemka! dzieki za odpowiedzi :). Wiem juz sporo na temat...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 Ada_Ruda

Ada_Ruda
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7228 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdynia

Napisany 12 grudnia 2005 - 08:22

Ma moze ktoś do sprzedania gekonka płaczącego??Najlepiej na terenie 3city(3miasto):)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.