W jednym z marketów znalazłem taką piaskownice jak myślicie będzie to dobre dla dwóch żółwi czerwonolicych na lato. Na jednej z częsci widać, że jest tam woda a na drugiej piasek. Trzeba by tylko jakoś to ogrodzić, żeby nie miały możliwości wyjścia. Myśle jeszcze nad wyspą albo dać kamień lub coś przykleić jakąś plekse na tej części gdzie jest krawędź prosta. Żółwie będą osobno po jednej muszelce na łebka:)
Jak macie jakieś pomysły piszcie bo mam zamiar to kupić, ale czekan na wasze porady.[img]https://www.terrarium.pl/galeria/foto/67471.jpg[/img]piaskownica
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 marca 2008 - 21:16
Podobne tematy: Wybieg na balkon jak myślicie? x
kujawsko-pomorskie
Giełda
co myślicie o sklepie exo factoryjacak, 10 sie 2023 |
|
|
|||
Budowa, osprzęt
Wybieg zewnętrzny potrzebna pomocWodo18, 30 gru 2024 |
|
|
|
||
terrarium
Żółwie
Rośliny do terrarium i na wybieg - prośba o pomoc w identyfikacjiKarko, 26 sty 2024 |
|
|
|
||
żywienie
Agamy - brodata i karłowata
Co myślicie o suszonych świerszczach dla agamy? Używał ktoś?vinniczek, 20 gru 2021 |
|
|
|
||
początkujący żółwie
Żółwie lądowe
Żółw pustynny c.sulcata - wybieg zewnętrzny a rośliny ogrodoweanianeltor, 07 paź 2021 |
|
|
Napisany 23 marca 2008 - 22:59
zależy jakie masz możliwości,
czy możesz np. wykopać oczko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
czy możesz np. wykopać oczko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 marca 2008 - 15:21
Dokładnie, troszkę płytkie. Również uważam, że lepsze jest moje rozwiązanie....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany