30 odpowiedzi na ten temat
Napisany 09 stycznia 2008 - 12:53
Z tą świetlówką, to możliwe, że jest tak jak piszesz. Jednak też nie chodzi o to, by do żółwia docierały jakieś tylko ostatnie promyki UVB...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: nowe terra - zamknięte, czy otwarte? x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Terra Raven samce, samice, maluchy, hurtyRaven, 07 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Dorosła samica Linotele fallax z terra19rafal48, 29 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Okazja testudo kleinmanni z terraKamiga, 09 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
Hyde Park
AllePodcast - Porozmawiajmy o świecie terrarysty - VANTIS TERRA - #5AlleTerra, 15 maj 2025 |
|
![]() |
|||
Dorosła samica Linotele fallax z terra19rafal48, 04 maj 2025 |
|
![]() |
Napisany 09 stycznia 2008 - 15:03
[quote]pracuję i śpię na podłodze, stąd zależy mi na szybie[/quote]
W takim razie zamiast jednolitej tafli zastosuj 2 przesuwane szyby na prowadnicach,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
W takim razie zamiast jednolitej tafli zastosuj 2 przesuwane szyby na prowadnicach,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 stycznia 2008 - 15:12
Jak ma stac na podlodze i chcesz patrzec z boku, to ja bym na Twoim miejscu dala jednak jakas pokrywe, np z 5cm dziurami albo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 stycznia 2008 - 15:28
[quote]a ogólnie akurat nie używam świetlówek, więc w temacie orientuję się "tyle o ile", ale dziwi mnie, że dla wszystkich świetlówek podawana jest odległość do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 stycznia 2008 - 15:30
[quote]Jak ma stac na podlodze i chcesz patrzec z boku, to ja bym na Twoim miejscu dala jednak jakas pokrywe, np z 5cm dziurami albo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 stycznia 2008 - 15:39
Skoro i tak patrzysz z boku (=z [podlogi), to mozna zrobic ruchome szyby, agore mozna wykorzystac jako stolik czy cos;) A pokrywe mozna zrobic zdejmowana,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 stycznia 2008 - 14:12
[img]https://www.terrarium.pl/galeria/foto/58542.jpg[/img][size=10][b]testudo hermanni[/b]
oto projekt terra po zmianach - byłbym wdzięczny, gdybyście mi doradzili, czy jest już w miarę ok. dół ma 12...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
oto projekt terra po zmianach - byłbym wdzięczny, gdybyście mi doradzili, czy jest już w miarę ok. dół ma 12...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 stycznia 2008 - 14:39
front w sensie szybę? z tym nie będzie problemu, tak czy inaczej wejdzie to we frez
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów