Ja mam pająka 5 tygodni a o tym że sobie spuszczają nadwyżke jadu wiedzialem zanim go kupiłem a sam już zdążyłem się o tym przekonać ;] u mnie wystapiło to po tym jak dałem troche za dużego świerszcza ( podałem martwego bo był większy niż pająk, bo nie mialem możliwości dostania mniejszego... ) a potem po 3-4 dniach poajwiła się owa tajemnicza kropla... pierwsza moja mysl to była taka że doił wode i mu została kropla ale po chwili pomyślunku stwierdzilem że pająki jako tako nie piją wody więc to musiał być jad albo co innego. Potem dla pewności spytałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
26 odpowiedzi na ten temat
Napisany 18 października 2007 - 18:20
Podobne tematy: Co to jest??? x
![]() Samiec goni samice i jest bardzo terytorialnyFilios41b, 14 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Aksolotle
Czy mój aksolotl jest ze gruby?Drozdzina, 01 lut 2019 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Dusiciele
Czy mój pyton królewski jest otyły/źle się rozwija?aleksamdra, 30 mar 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
Inny wygląd łapki - jest się czym martwić?Majoola2004, 06 kwi 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Dusiciele
Czy mój pyton królewski jest otyły/źle się rozwija?aleksamdra, 30 mar 2025 |
|
![]() |
Napisany 18 października 2007 - 18:37
[quote] ale po chwili pomyślunku stwierdzilem że pająki jako tako...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 października 2007 - 23:02
dzieki Craftz za odpowiedz...wprowadzila duuzo wiecej niz pozostale(ktire nawiasem tez...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 października 2007 - 14:59
[quote]
[quote] ale po chwili pomyślunku stwierdzilem że pająki jako...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 października 2007 - 16:18
Lol sam jesateś spam ;////////////
Napisany 24 października 2007 - 22:53
moj kędziorek czesto za toalete wybiera sobie moją ręke :P
Napisany 25 października 2007 - 18:57
moja kedziorka tez lubi robic kupe to zakretki z woda...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów