Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Jak Często Papu?

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
4 odpowiedzi na ten temat

#1 MiNi

MiNi
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7539 dni
  • Polska / Śląskie / Katowice

Napisany 30 października 2005 - 12:11

Zastanawiam sie nad pewną rzeczą, a mianowicie...Jak czesto jedzą wsze gekusie? Czytałam gdzieś że 20 mączniaków dziennie...Martwie sie bo moja malutka je o wiele mniej (10 mączniaków co drugi dzien). Kiedy probuje ja karmic czesciej, ona mnie ignoruje, na mączniaki które zostawiam jej na noc w pojemniczku tez nie zwraca uwagi.Poza tym, świerszcze daje jej raz na tydzień. Kiedyś wrzucałam robaka codziennie...W jeden dzień zjadła, bo była głodna, ale kolejny świerszczyk czekał ponad tydzien,aż gekusia sie nim zainteresowała. Poza tym mała rozwija sie idealnie, jest towarzyska i normalnie przechodzi wylinki.Ogólnie poza tym jedzeniem, nie mam z na żadnych problemów.Napiszcie prosze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Jak Często Papu?     x

#2 Stein

Stein
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7811 dni
  • Polska / Lubelskie / Lublin

Napisany 30 października 2005 - 12:30

nie wiem gdzie wyczytałaś że 20 macznikow dziennie , zapasła...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 amady

amady
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7500 dni
  • Polska / Małopolskie / Trzebinia

Napisany 30 października 2005 - 12:31

gekon je jak chce i kiedy chce wiec niemusisz sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Nico

Nico
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7542 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Bardo

Napisany 30 października 2005 - 19:20

moj 8 miesieczny gek je ok 5 dziennie hiper nawaszerowane...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Stein

Stein
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7811 dni
  • Polska / Lubelskie / Lublin

Napisany 30 października 2005 - 20:40

radze nie karmic geka codziennie szczególnie mącznikami , a witaminy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2026 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.