Zastanawiam sie nad pewną rzeczą, a mianowicie...Jak czesto jedzą wsze gekusie? Czytałam gdzieś że 20 mączniaków dziennie...Martwie sie bo moja malutka je o wiele mniej (10 mączniaków co drugi dzien). Kiedy probuje ja karmic czesciej, ona mnie ignoruje, na mączniaki które zostawiam jej na noc w pojemniczku tez nie zwraca uwagi.Poza tym, świerszcze daje jej raz na tydzień. Kiedyś wrzucałam robaka codziennie...W jeden dzień zjadła, bo była głodna, ale kolejny świerszczyk czekał ponad tydzien,aż gekusia sie nim zainteresowała. Poza tym mała rozwija sie idealnie, jest towarzyska i normalnie przechodzi wylinki.Ogólnie poza tym jedzeniem, nie mam z na żadnych problemów.Napiszcie prosze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 30 października 2005 - 12:11
Podobne tematy: Jak Często Papu? x
żywienie
Jaszczurki
Jak często można podawać oseski mysie gekonowi lamparciemu?Janiu, 18 wrz 2025 |
|
|
|
||
terrarium
Żółwie
Jak czesto powinno sie wymieniac podloze u zulwia stepowegoFranekqiwb, 14 maj 2025 |
|
|
|
||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama często na długo zamyka oczy, często przysypia i jest mało aktywnaAgamator, 30 lip 2023 |
|
|
|
||
warunki hodowli
Straszyki
Czy (jeśli tak, jak często?) wymieniać podłoże u straszyka olbrzymiego?szachista, 02 sie 2022 |
|
|
|
||
żywienie
Węże
Jak często karmić, ile można nie karmić?sieprawianin2, 17 maj 2022 |
|
|
|
Napisany 30 października 2005 - 12:30
nie wiem gdzie wyczytałaś że 20 macznikow dziennie , zapasła...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 października 2005 - 12:31
gekon je jak chce i kiedy chce wiec niemusisz sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 października 2005 - 19:20
moj 8 miesieczny gek je ok 5 dziennie hiper nawaszerowane...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 października 2005 - 20:40
radze nie karmic geka codziennie szczególnie mącznikami , a witaminy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany