Hej mam pytanie jak często karmić tego gekona, jeszcze go nie mam ale staram się zebrać jak najwięcej informacji, jak często go kąpać
z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Najlepsza odpowiedź BigStar, 29 kwietnia 2020 - 08:40
@[member='Fabereq'] Cześć, fajnie że wpadłeś :) (przepraszam na wstępie, jeśli odczujesz że czasem pisze jak do dziecka, czasem robię to nieświadomie)
Lampart, jako pierwsze...więc...
Idź do najlepszej odpowiedzi w tym temacie
Napisany 28 kwietnia 2020 - 15:11
Hej mam pytanie jak często karmić tego gekona, jeszcze go nie mam ale staram się zebrać jak najwięcej informacji, jak często go kąpać
z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
terrarium
Początkujący hodowcy żółwi
Jak czesto powinno sie wymieniac podloze u zulwia stepowegoFranekqiwb, 14 maj 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
ile mam podawać samicy karaczanów i mniej więcej co ile?IgorBalcerski, 13 lut 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama często na długo zamyka oczy, często przysypia i jest mało aktywnaAgamator, 30 lip 2023 |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Płazy
Ile podawać pokarmu żabie rogatej?SprinTereK, 05 cze 2023 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Agamy - brodata i karłowata
Jakie witaminy podawać agamie brodatej?vinniczek, 03 paź 2022 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 28 kwietnia 2020 - 16:49
@[member='Fabereq']
to może zaczniesz od przestudiowania całego forum, hm? Dział dla początkujących, dział o eublefarza lamparcim. Dostępne strony w necie, merytoryczne grupy na fb.
Znajdziesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 kwietnia 2020 - 08:40 Najlepsza odpowiedź
@[member='Fabereq'] Cześć, fajnie że wpadłeś :) (przepraszam na wstępie, jeśli odczujesz że czasem pisze jak do dziecka, czasem robię to nieświadomie)
Lampart, jako pierwsze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 kwietnia 2020 - 11:51
Zachęcam do używania prawidłowej nazwy zwierzęcia: eublefar lamparci (Eublepharis macularius). "Gekon lamparci" jest przestarzałym terminem, który przeszedł do lamusa po zmianach w systematyce. ;)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów