Hej mam pytanie jak często karmić tego gekona, jeszcze go nie mam ale staram się zebrać jak najwięcej informacji, jak często go kąpać
z góry dziękuję za odpowiedzi :)
Najlepsza odpowiedź BigStar, 29 kwietnia 2020 - 08:40
@Fabereq Cześć, fajnie że wpadłeś :) (przepraszam na wstępie, jeśli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub...
Idź do najlepszej odpowiedzi w tym temacie
Napisany 28 kwietnia 2020 - 15:11
Hej mam pytanie jak często karmić tego gekona, jeszcze go nie mam ale staram się zebrać jak najwięcej informacji, jak często go kąpać
z góry dziękuję za odpowiedzi :)
terrarium
Początkujący hodowcy żółwi
Jak czesto powinno sie wymieniac podloze u zulwia stepowegoFranekqiwb, 14 maj 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
ile mam podawać samicy karaczanów i mniej więcej co ile?IgorBalcerski, 13 lut 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama często na długo zamyka oczy, często przysypia i jest mało aktywnaAgamator, 30 lip 2023 |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Płazy
Ile podawać pokarmu żabie rogatej?SprinTereK, 05 cze 2023 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Agamy - brodata i karłowata
Jakie witaminy podawać agamie brodatej?vinniczek, 03 paź 2022 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 28 kwietnia 2020 - 16:28
Napisany 28 kwietnia 2020 - 16:49
@Fabereq
to może zaczniesz od przestudiowania całego forum, hm? Dział...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 kwietnia 2020 - 08:40 Najlepsza odpowiedź
@Fabereq Cześć, fajnie że wpadłeś :) (przepraszam na wstępie, jeśli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 kwietnia 2020 - 11:51
Zachęcam do używania prawidłowej nazwy zwierzęcia: eublefar lamparci (Eublepharis macularius)....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów