Właśnie chodzi o to że mata nie dość że przykryta 3cm podłożem to jest tak słaba że ledwo dobija...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2020 - 09:27
Podobne tematy: Zdarta skóra (???) x
zdrowie
Agamy - brodata i karłowata
Agama brodata dziwna skóramariusz17, 22 sie 2024 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
problem ze skórąIgorBalcerski, 03 lut 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Problemy z skóra gekona?Maciejjjj, 07 sty 2023 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Felsuma z oderwaną skórą aż do mięśni.TymoteuszBorkowski, 02 wrz 2022 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Początkujący hodowcy węży
Uszkodzona skora pytonaOlepapa110, 24 kwi 2022 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 25 lutego 2020 - 10:23
Jak można wrzucać takie zdjęcia zamiast od razu lecieć do weta!!!!!
Od czasu dodania posta obdzwoniłam czterech...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2020 - 12:46
Wg mnie poparzenie i to poważne - wet na już.
Obstawiam, że termostat zwariował i grzał bez opamiętania. RT2 nie jest dobry. Ja mam kabel...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2020 - 13:27
Na ten moment do wizyty u weta w terrarium tylko papierowe ręczniki i dbałość o jak największą sterylność. @[member='Hiacynt'] na to że żaden dostępny w okolicy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_ifryt_*
Napisany 25 lutego 2020 - 13:49
RT2... wszystkiemu winien???? bez przesady, popełniony błąd przez opiekuna, urządzenie nie zrobiło tego... Analiza jak po Smoleńsku...
Czy z RT2 czy z innym regulatorem....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2020 - 14:41
RT2... wszystkiemu winien???? bez przesady, popełniony błąd przez opiekuna, urządzenie nie zrobiło tego... Analiza jak po Smoleńsku...
Czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2020 - 15:47
Napisany 25 lutego 2020 - 16:14
Czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 lutego 2020 - 16:57
Z samego rana byliśmy u weterynarza. Wąż dostał wszystkie potrzebne lekarstwa, antybiotyki, zastrzyki, kąpiele, maść, etc. Za 3 dni kolejna wizyta, następna za 7 dni.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 lutego 2020 - 10:33
Dobrze, że szybko zareagowałaś. Uff. Co nie zmienia faktu, że wąż musi być bardzo obolały. Zamiast maty polecam: styropian, na to folia aluminiowa, a na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów