Data zakupu: 05.05.2019
Pochodzenie: CB
Długość ciała (w centymetrach, od czubka głowy do ogona, informujemy o ewentualnych ubytkach): około 11cm
Waga: nieznana,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 maja 2019 - 09:10
Podobne tematy: Guzek(?) i podejrzenie jakiegoś urazu, choroby x
zdrowie
Początkujący hodowcy jaszczurek
guzek w okolicy pachwinyKonrrad, 18 wrz 2023 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Dusiciele
Podejrzenie martwicy ogona, proszę o pomocKatarzynaK, 12 lip 2023 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
"Guzek" przy odbycie u gekona lamparciegofaworyt, 06 lut 2022 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Dusiciele
Pyton tygrysi - podejrzenie roztoczykozakiss, 08 lis 2021 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Agamy - brodata i karłowata
Agama brodata - objawy aklimatyzacji czy choroby?Denver2008, 27 paź 2021 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 10 maja 2019 - 11:32
Gekon zdechł jakieś 15 minut temu... zaczął biegać szybko po pojemniku i hałasować, potrwało to z pół minuty, podszedłem i ujrzałem gekona leżącego na plecach,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Edytowany przez Oskarinieke, 10 maja 2019 - 12:37.
Napisany 11 maja 2019 - 06:26
To czerwone to roztocza. Gekon ogólnie nie wyglądał za dobrze na pierwszych zdjęciach. Urazy wyglądają na mechaniczne, albo gekon żył z innymi, które go pogryzły,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 maja 2019 - 09:00
Gekon raczej nie był gryziony, o lampę nie miał jak się poparzyć. Jego skóra wyglądała podobnie przy kupnie, może jak siedziały razem przed zakupem na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 maja 2019 - 10:51
Zapytaj tutaj, może akurat będą sprowadzać: http://www.e-bazyliszek.pl/index.php?id_product=180&controller=product
Jeśli suszyć to bez gekonów, można też wszystko wyjąć, przemyć, wymienić podłoże i też powinno...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 maja 2019 - 11:24
Porozglądałem się po terrarium i raczej żadnych roztoczy nie ma, jak jakiś gekon siedział na szybie to też podejrzałem i żadnych roztoczy u nich nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów