Witam, chciałbym w tym temacie spytać się jaki owad będzie najlepszy na początek?
Bardzo lubię owady,pajęczaki,mięczaki i inne bezkręgowce. Niestety,żyję w domu w którym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 kwietnia 2019 - 20:05
Witam, chciałbym w tym temacie spytać się jaki owad będzie najlepszy na początek?
Bardzo lubię owady,pajęczaki,mięczaki i inne bezkręgowce. Niestety,żyję w domu w którym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
pierwszy ptasznikaaaa565, 09 gru 2024 |
|
![]() |
|||
Hyde Park
Pierwszy odcinek z serii rozmów o ŚWIECIE TERRARYSTY.AlleTerra, 26 paź 2024 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Początkujący hodowcy węży
Pierwszy wążkonan42, 11 sie 2024 |
|
![]() |
|||
początkujący węże
Dusiciele
Pierwszy wąż, Kenijski boa piaskowy.AgAgusia, 19 cze 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy węży
Nieduży pierwszy wąż, inny niż zbożowy - wybór gatunkuZwyrol, 06 sty 2024 |
|
![]() |
Napisany 22 kwietnia 2019 - 20:12
Żuki ?? W Polsce chyba ciężko o ciekawe gatunki ale na pewno są w Pradze i w Hamm w Pradze byłem pare miesięcy temu widziałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 kwietnia 2019 - 20:20
Nie musisz nigdzie jechać przecież :DD znajdź kogoś kto tam jedzie z Twoich okolic i niech Ci przywiezie. Mnóstwo ludzi się ogłasza nawet że przywiozą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 kwietnia 2019 - 20:22
Modliszki? Ślimaki? Karaczany madagaskarskie? Właściwie jest tego cała masa wystarczy porozglądać się po giełdach i sklepach bo ludzie hodują różne "dziwactwa" :-P
Napisany 22 kwietnia 2019 - 20:26
Modliszki, lub jakieś pluskwiaki czy jakieś chrząszcze. Mrówki, straszyki i patyczaki, ale wspominałeś że cię nie satysfakcjonują.
Osobiście "hoduję" modliszki, mam u siebie trzy gatunki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 kwietnia 2019 - 20:57
Napisany 22 kwietnia 2019 - 21:01
Ja posiadam Sphodromantis trimacula (niestety mało o niej wiadomo), Phyllocrania paradoxa i Deroplatys dessicata. Zgodzę się też z wypowiedzią @[member='docfaq'] P.paradoxa są ładne, i łatwe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 kwietnia 2019 - 10:26
Szczerze dziękuje za wszystkie odpowiedzi :D na pewno dowiem się trochę więcej o tych modliszkach i może się zdecyduje na jakąś. A skoro takie łatwe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez TheKiwi, 23 kwietnia 2019 - 10:27.
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów