Witam
czy ktoś używał (używał) tego typu metalohalogenu? Proszę o jakieś opinie, ponieważ chciałbym, żeby moja agamka miała jak najlepsze warunki. Szukałem opini innych osób...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2019 - 21:07
Witam
czy ktoś używał (używał) tego typu metalohalogenu? Proszę o jakieś opinie, ponieważ chciałbym, żeby moja agamka miała jak najlepsze warunki. Szukałem opini innych osób...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Folia grzewcząubot, 18 sie 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Mata grzewcza i problemy ze szklanym terraHuncwot, 18 lut 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium - ogrzewanie
Budowa, osprzęt
Ogrzewanie terrarium matą grzewcząlulutive, 18 lut 2025 |
|
![]() |
|||
Giełda
Opinie o BlackReptilesnekro22, 13 wrz 2024 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Jeże
Żarówka grzewcza a terrariumMilusiia ![]() |
|
![]() |
![]() |
Napisany 04 lutego 2019 - 21:49
Napisany 04 lutego 2019 - 22:41
To nie jest metalohalogen, tylko zwykły halogen, to samo co każda inna lampa grzewcza
Napisany 04 lutego 2019 - 22:55
Albo ktoś nie wie, co sprzedaje, albo próbuje naciągnąć. Tutaj masz metalohalogen 35W (trzeba jeszcze statecznik dokupić): https://egzotic-room.com/product/reptech-hid-metahalogen-bonus-miernik-uvi/
Napisany 10 lutego 2019 - 01:02
@[member='Radagast'] Niestety jest to robione celowo, ReptiZoo to chińska firma, która ma na rynku więcej takich lamp. Obudowy są z MH, a wewnątrz zwykły halogen....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 lutego 2019 - 15:26
Tak, tę lampę widziałem i nawet zastanawiam się nad nią do terra tropikalnego, na wypróbowanie jako grzewcza.
Obudowa jak w MH, ciekawe, czy to szkło...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 lutego 2019 - 10:45
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów