Witam, generalnie to jestem początkującym terrarystą a właściwie to czekam na swoje pierwsze pajuny. To co widzicie na zdjęciu byłoby miejscem docelowym na pojemniki z ptasznikami już mam ogarniętę jak to mniej więcej zrobić. Tylko z czasem zacząłem się zastanawiać nad wentylacją. Moje pytanie czy za tą szklaną gablotką będzie dla nich powietrze? Może głupie pytanie ale im bardziej nad tym myślę tym bardziej głupieje hahah Poza tym myślę ,żeby to zrobić na tej najniższej półce okleić ścianki folią zagrzejnikową i walnąć tam jakąś żarówkę tylko jeszcze nie wiem z jaką mocą bo generalnie teraz zima i mam piece kaflowe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Ptaszniki za szklaną gablotką
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 07 grudnia 2018 - 22:19
Podobne tematy: Ptaszniki za szklaną gablotką x
Zamienię
Gekony Gargulcowe i orzęsione hodowla na ptaszniki, drony, instrumenty, elektronikęApricotG, 14 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Sprzedam ptaszniki. Detal/hurtpajak_pl, 13 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Wycena - ptaszniki.Radzinho, 26 mar 2025 |
|
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Ptaszniki za darmoOrzelo27, 28 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Młode ptaszniki i skorpionyEpifit, 09 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 11 grudnia 2018 - 23:37
Myślę, że przy regularnym otwieraniu gablotki nie będzie problemu z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 grudnia 2018 - 13:54
Hej, dzieki za odpowiedź. Ptaszniki juz przyszly i musialem na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów