Witam, ostatnio dokupiłem mojej agamie towarzystwo ponoć drugą samicę, ale prawdopodobnie jednak jest samcem co stwierdziłem po zachowaniu i tym co ma pod ogonkiem:D Na początku cały czas dominował itd od paru dni był pociemniały i przygnębiony zauważyłem że ma czopa więc go wziąłem do kąpieli i po 3 kąpielach dzisiaj wydalił trochę, ale sporo zostało ale nie w tym rzecz. Podczas kąpieli zauważyłem ze w kloace ma jakby strupka którego z resztą potem wydalił najpierw przestraszyłem się, że to hemipenis, ale potem znalazłem w internecie ze to może być mastka jest żółte podłużne i lekko kręcone/falowane oraz twarde. Dodaję...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 kwietnia 2018 - 10:13
Podobne tematy: Czy to mastka? x
![]() |
Agamy - brodata i karłowata
kłopotliwy samiec (mastka, niedowaga i instynkt rozrodczy)Malkit, 06 kwi 2014 |
|
|
|
Napisany 08 kwietnia 2018 - 10:39
Nie wiedziałem dowiedziałem się nie dawno jak pisałem wyżej kupowałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 kwietnia 2018 - 10:51
Rozmnażanie agam tak nie wygląda, jeśli się nie uda po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 kwietnia 2018 - 10:58
To w którym siedzą to 95dł50szer i 110 wys oczywiście...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 kwietnia 2018 - 11:00
Obydwa są o wiele za małe dla jednej agamy, a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 kwietnia 2018 - 11:05
ale mają półki więc mają jakby 2 piętrowe czy nawet...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 08 kwietnia 2018 - 11:09
Ale to nie ma znaczenia, to nie są nadrzewne gady...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 kwietnia 2018 - 11:13
nie jest za wysoko bo uvb ma ponoć zasięg do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 kwietnia 2018 - 11:15
W całym terrarium powinien być dostęp do UVB, a nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów