Mącznik będzie chyba najlepszą opcją jeśli zamierzasz kupić malucha i podrostka. Małego można karmić przekrojonym robaczkiem (tak mniej więcej żeby był długości samego ciała pająka,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
L1 - dobry pomysł dla początkującego?
Podobne tematy: L1 - dobry pomysł dla początkującego? x
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy jaszczurek
Co na początek - pytania początkującego hodowcy ?Juanhijuan ![]() |
|
0 |
![]() |
![]() |
||
warunki hodowli
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
kilka pytań o Eublefara lamparciego od początkującego.SheepHunter ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Jaki jest dobry sklep online w którym kupię ptasznikaMejfik, 11 gru 2024 |
|
0 |
![]() |
|||
początkujący węże
Dusiciele
Wąż nadrzewny dla początkującegostanx, 29 paź 2024 |
|
0 |
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Ankieta
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Ankieta - Jaki gatunek ptasznika dla początkującego terrarysty ? Głosujcie !JJacek ![]() |
|
2 |
![]() |
Napisany 19 października 2017 - 21:42
Taki pająk jak go przełożysz to po jakiś 3 dniach możesz mu wrzucić jedzenie, i można go karmić mącznikami albo pinkami. Z raz na tydzień...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 października 2017 - 14:12
Cześć! jako że sam jestem świeży a Ty z mojego miasta, postanowiłem się podzielić moimi spostrzeżeniami :)
Też się zastanawiałem tak samo jak Ty jakie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 października 2017 - 15:41
No witam :-)
Bardzo miło, że oprócz cennych porad w tym poście od kilku użytkowników, trafił mi się jeszcze na dodatek wątek lokalny :-)
Właśnie,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 października 2017 - 16:41
Weź sobie Chromatopelme, znacznie ciekawiej będzie pokazać kontrast między nimi, bo Chromka sporo pajęczynuje i jest całkiem spora jak na początkowe stadia. Zastanów się też...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2017 - 19:26
Witaj i jak tam maluszek już dotarł? bo tak się akurat zastanawiałem ;)
Napisany 24 października 2017 - 19:37
Dzięki za zainteresowanie :-) Wiesz co, no właśnie jeszcze nie. Miał być wysłany w poniedziałek i zgodnie z planem dziś powinien być u mnie ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 października 2017 - 07:47
No i jest wreszcie, po długiej podróży :-) Cały i zdrowy i jak na Smithi to bardzo mobilny ... chyba, że młode wszystkie tak mają?
Napisany 27 października 2017 - 17:20
Hej, z tym 1 - 2 pająkami... Ja miałem mieć tylko murinusa, potem było 5 murinusów, teraz mam 27 pająków i będą kolejne ;)
I...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów